ANNONS

Terminatoröga

Godmorgon vänner!

Undra just om jag börjar känna av allergin nu? Jag är ju gräsallergiker men brukar inte börja känna förrän vid midsommar, är vi fler som känner av gräs redan nu? Mina ögon kliar så mycket, ingen hösnuva dock. Har inte använt makeup eller lösfransar på flera dagar heller så det kan inte vara något sånt. Ingen ny kräm eller något annat som skulle kunna göra mig känslig heller. Jag är ju främst allergisk mot gråbo men det har väl verkligen inte börjat blomma än?

Den här bilden kallar jag ”Katt i armhålan med terminatoröga”….. haha! Är röd i ögat och lite svullen också.

Som alltid i min armhåla, eller på mig, eller precis intill. Där jag är där är hon. Måste fråga? Hon har blivit lite rund Majlis, alltså inte rund som i gravid. Hon är steriliserad och innekatt så om hon nu skulle vara gravid så skulle det vara en aningens sensationellt. Haha…. som att befrukta en sten typ. Jag tror hon äter sig rund, hon tigger mer mat så jag märker att hon vill äta mer. Igår när mamma och pappa var här så reagerade dom verkligen på att hon blivit så rund. Sånt märker ju inte vi, jo nu när dom sa det så ser jag ju att hon blivit rundare. Men vad är fööör rund? Vet ju att dom inte mår bra av att vara för runda heller.

Läst på Google:

Ok, när jag läser det här så inser jag att Majlis nog är lite överviktig. Inte ett revben känns…. 🙈 Googlar vidare på hur mycket hon ska äta….. Tydligen inte mer än 40-70 gr torrfoder (som hon föredrar just nu). Hon får betydligt mer, ok… Läser vidare att man inte kan banta katter fort utan långsamt, det ska ta flera månader. Oj oj…. så hon ska jama mer efter mat än hon redan gör? 😫 Måste läsa på ordentligt.

Så många som frågar var mina solisar är ifrån? De är ifrån Louis Vuitton och heter La Grande Bellezza, finns HÄR.

Nu till något helt annat. Får så otroligt många frågor både här, på mejl och på Instagram var mina solglasögon är ifrån? Här ovan under bilden hittar ni dom. Jag ääääälskar dom, fick dom av Tony och jag storgillar dom verkligen.

Grön HÄR // Camo HÄR // Svart HÄR // Grå HÄR

Hittade liknande här som jag tyckte var så himla snygga. De genomskinliga grå var ju bara såååå smashing! 👌🏻🕶💕✨

Nu är det dags att köra igång dagen här, barn till skolan och jag ska ta en låååååång dusch och tvätta mitt skitiga hår, sen väntar massor av jobb. Ha en fin dag så hörs vi lite senare vänner.

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
3 years ago

Hej fina Nina,
Ett hett tips är att börja med allerginässprayen Dymista. Den finns receptfritt på Apotetek.
Det är en nässpray som behandlar dina symtom från näsa och ögon. Vanliga symtom är nästäppa, nysningar, rinnande och kliande näsa samt röda, kliande och rinnande ögon.
Min tonåring och man använder den och den är grym enligt dom. Den hjälper betydligt mer än bara ”allergipiller” och då brukar min man ha stora besvär av just kliande och rinnande röda ögon.
Allergi kan ju utvecklas med åren också så du kanske är mer än bara gräsallergiker idag.

Ang. bantning av Majlis. Vi har lite samma issue med en av våra två hundar. Inga revben som känns där heller om man säger så… :).

Ha en fortsatt fin dag!
Kram

niiinis
niiinis
Reply to  AnsoAnna
3 years ago

Tack för tips! ❤️❤️❤️

Elin
Elin
3 years ago

Några tips som vi fick när vi skulle banta en av våra katter var att ge maten i en sån där godisgömma-boll. Så de måste vara aktiva för att ”fånga” maten.
Sedan sa de även att man skulle ställa skålen högt upp. Typ på en bokhylla eller liknande. Då måste katten hoppa upp dit för att äta och sedan hoppa ner efteråt.
De ville även att vi skulle leka med honom. Hahaha, han tittade bara på oss som att vi var helt dumma i huvudet när vi ville att han skulle jaga fjäderbollar och liknande. 😂
Eftersom vi hade tre katter så var det även svårt med olika foder till dem. Ett tag hade vi tre olika foder pga sjukdomar och så. Då fick vi mata dem i varsitt rum men det var ju inte hållbart i längden. Tre skrikhalsar som är hungriga vid olika tidpunkter dygnet runt. 😱😂

niiinis
niiinis
Reply to  Elin
3 years ago

Ojoj, nej det är verkligen inte lätt med de små liven. 😂❤️

Lotta
Lotta
3 years ago

Hej! Såg att du länkade den beige/bruna blusen till Vero moda..kunde dock inte hitta den…så snygg..

niiinis
niiinis
Reply to  Lotta
3 years ago

Ver inte om den kanske är slut. 🥺

Molles matte
Molles matte
3 years ago

Hej!
Det bästa sättet att banta en katt på är ju enbart blötmat. Det är också den bästa maten för att slippa njurproblem och diabetes på. Tyvärr är ju våra pälsklingar alldeles för förtjusta i torrisar men efter att haft en diabeteskatt vet jag bättre. Många katter med diabetes går ner i vikt och kan bli bättre med enbart våtmat. Fast ibland är de ju envisa😹

niiinis
niiinis
Reply to  Molles matte
3 years ago

Hon ratar blötmat numera så för att få i henne mat alls måste det vara torrisar. 🙃

Nästa inlägg

Flitens lampa lyste över oss

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x