ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Terminatoröga

/

Godmorgon vänner!

Undra just om jag börjar känna av allergin nu? Jag är ju gräsallergiker men brukar inte börja känna förrän vid midsommar, är vi fler som känner av gräs redan nu? Mina ögon kliar så mycket, ingen hösnuva dock. Har inte använt makeup eller lösfransar på flera dagar heller så det kan inte vara något sånt. Ingen ny kräm eller något annat som skulle kunna göra mig känslig heller. Jag är ju främst allergisk mot gråbo men det har väl verkligen inte börjat blomma än?

Den här bilden kallar jag ”Katt i armhålan med terminatoröga”….. haha! Är röd i ögat och lite svullen också.

Som alltid i min armhåla, eller på mig, eller precis intill. Där jag är där är hon. Måste fråga? Hon har blivit lite rund Majlis, alltså inte rund som i gravid. Hon är steriliserad och innekatt så om hon nu skulle vara gravid så skulle det vara en aningens sensationellt. Haha…. som att befrukta en sten typ. Jag tror hon äter sig rund, hon tigger mer mat så jag märker att hon vill äta mer. Igår när mamma och pappa var här så reagerade dom verkligen på att hon blivit så rund. Sånt märker ju inte vi, jo nu när dom sa det så ser jag ju att hon blivit rundare. Men vad är fööör rund? Vet ju att dom inte mår bra av att vara för runda heller.

Läst på Google:

Ok, när jag läser det här så inser jag att Majlis nog är lite överviktig. Inte ett revben känns…. 🙈 Googlar vidare på hur mycket hon ska äta….. Tydligen inte mer än 40-70 gr torrfoder (som hon föredrar just nu). Hon får betydligt mer, ok… Läser vidare att man inte kan banta katter fort utan långsamt, det ska ta flera månader. Oj oj…. så hon ska jama mer efter mat än hon redan gör? 😫 Måste läsa på ordentligt.

Så många som frågar var mina solisar är ifrån? De är ifrån Louis Vuitton och heter La Grande Bellezza, finns HÄR.

Nu till något helt annat. Får så otroligt många frågor både här, på mejl och på Instagram var mina solglasögon är ifrån? Här ovan under bilden hittar ni dom. Jag ääääälskar dom, fick dom av Tony och jag storgillar dom verkligen.

Grön HÄR // Camo HÄR // Svart HÄR// Grå HÄR

Hittade liknande här som jag tyckte var så himla snygga. De genomskinliga grå var ju bara såååå smashing! 👌🏻🕶💕✨

Nu är det dags att köra igång dagen här, barn till skolan och jag ska ta en låååååång dusch och tvätta mitt skitiga hår, sen väntar massor av jobb. Ha en fin dag så hörs vi lite senare vänner.

Kram Nina

8

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00