ANNONS
Integritet på Tailsweep

När ”Lille Skutt” tårarna sprutade

/

Innehåller reklam för min bok – annonslänk genom Bokus.

Godmorgon finisar!

Jag har haft några omvälvande dagar, HSP person som jag är så är jag som vanligt mycket känsligare än de flesta andra. Mina böcker är klara! 😭😭❤️ Ja men kan ni förstå känslan? I förrgår hämtade jag ut dem på ICA. Hade tänkt bjuda på en smashing bild på mig med bubbel och champagne när jag öppnade kartongen, men…. där stod jag på ICA. Kartongen i baksätet och så slet jag upp den och fångade upp min alldeles första egna bok.

Gud, jag grät ”Lille Skutt” tårar, de bara sprutade verkligen. Bad om ursäkt på min Instagram igår ifall att någon nu såg. Haha… Nej men hörni, det var så oooootroligt känslosamt. Det ligger så mycket jobb, vakna nätter, bakning, planering, fotografering, skjutsning av bakverk och självklart glädje bakom denna bok. Det har varit ett hårt jobb och nu äntligen så har en milstolpe i livet uppnåtts. Glädje x 3000! 🥰❤️😭

Det var verkligen en helt magisk känsla att äntligen få hålla i den, jag älskar liksom livet ur den här boken. Nu förstår jag verkligen känslan när andra förklarat att det känns som en bebis. Wow alltså!

Idag åker jag upp till Bonniers förlag och signerar böcker. Alla ni som förbokat era böcker kommer få dem signerade. Nu finns det några kvar att knipa signerade, vill du hinna förboka en så finns dom att få tag i HÄR!

I samarbete med Aros Auto i Enköping så har vi nu också en superhärlig tävling! 3 av er kan vinna fantastiskt fina tygkorgar proppfyllda av godis & snacks och så får man min bok också. Rusa in på min Instagram för att inte missa att tävla. Den hittar du HÄR!

Hörni vilken kväll det blev igår kväll! Efter vi jobbat klart så bara satte vi oss på altanen och njöt allt vi orkade. Glömde ta bilder på den nya delen, det ska jag göra ikväll sen när jag kommer hem så ni får se hur det blev. Jag är sååååå nöjd. Åh, längtar till vi får sitta där och bara njuta av livet.

En liten sista bild ur boken. Åh, Ulrika min fotograf, hon är så begåvad och duktig. Jag älskar att sitta och bläddra i den nu och se hur allt blev som vi gjorde tillsammans. Nu förstår jag vad Ulrika pratat om hela vägen. Just som detta uppslag här ovan, jag förstod inte riktigt hur hon menade då….men det gör jag nu. Det blev precis så bra som hon förklarade för mig den där ljumma augusti eftermiddagen. Mitt i en pandemi lyckades vi göra en så himla fin bok där det inte finns ett endaste litet märke av något som skulle kunna påminna om pandemi, och det är jag så himla glad för.

Nu måste jag kliva upp och fixa mig! En heldag i Sthlm väntar med signering av maaaaaassor med böcker. Ska fota idag så ni också får se.

Hörs sen!

Kram Nina

6

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00