Sååå kul!

Godmorgon vänner!

Äntligen är det fredag igen, jag har haft en hektisk vecka med en hel del fix kring boken. Så kul är det så det är inte klokt, måste dock ge mig själv en lite smäll på kinden för att verkligen fatta att på Tisdag nästa vecka så släpps min bok! Wieeeeeee! ❤️❤️❤️ Så glad och lycklig på riktigt.

I onsdag var jag på förlaget Bonnier och signerade massor med böcker. 1500 st är förbokade, inte klokt ju. Jag är så tacksam så jag smäller av!

Här hade jag precis klivit innanför dörrarna på Bonnier efter att ha ”fastnat” i slussen emellan. Jag kan ju aldrig sköta mig och vara normal. Haha…. trodde en stund att ballongerna var till mig. Haha, närå! En så framstående författare är jag ju inte. 🤣

Här stod dom och väntade på mig! Fantastiskt va? De två kartongerna på golvet är också böcker. Så coolt! Det var helt galet att se dom stå såhär. Blev alldeles full i skratt. 🤣 Så overkligt och så härligt!

2 tjejer jobbade tillsammans med mig. En av dem vek upp boken och radade upp dem till mig. Enkelt att bara plocka ned och skriva signatur då. En av dem packade dem i kartonger sen. Vi hade såååå kul. Haha…man kan verkligen klicka med folk ibland. På ett sådär naturligt och härligt sätt.

Plötsligt var det bara såhär många kvar. Jag var tydligen väldigt snabb. Ett semi-PRO fick jag höra. Ett riktigt PRO signerar 1000 böcker i timman. Dit har jag inte kommit riktigt ännu. 😅

Här stod dom klara och signerade sen! Färdiga att fraktas ut till er som förbokat ett signerat ex.

En bild på mig och boken som ska in i Bonniers sociala kanaler innan jag for iväg hemåt igen. ❤️ En alldeles underbar dag. Älskade allt.

Om jag inte är helt ute och cyklar så finns det några få ex kvar av de signerade, ja om man vill beställa alltså. Klicka HÄR i så fall.

Nu ska vi ta tag i dagen här, fredag och en massa fix. Har haffat en soffa på Market Place som jag ska hämta idag. Den ska stå ute i vårt uterum. Äntligen börjar den se ut så som jag vill. Tar bilder på den och nya altanen sen så du får se.

Ha en ljuvlig fredag så hörs vi sen!

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan Sundbyberg
Nettan Sundbyberg
3 years ago

å vad kul!! väntar på min signerade bok 🙂 ha en fin fredag

Agneta
Agneta
3 years ago

Men jag tycker nog att du kunde valt bilden med dig och rabarberna som omslagsbild.Den var så otroligt fin!!

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
3 years ago

Sånt väljer man inte själv. 😅

Jenny MW
Jenny MW
3 years ago

Ååhhh! Som jag längtar att den ska dimpa ner i brevlådan!❤️ Ska verkligen bli jätteroligt! Trevlig helg!

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny MW
3 years ago

Så kul! ❤️ Detsamma till dig!

J
J
3 years ago

Wow, hoppas att en kommer till mig☀️

Åsa Eriksson
Åsa Eriksson
3 years ago

Längtar sååå till min signerade bok kommer, du är grym😍

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa Eriksson
3 years ago

Åh tack! ❤️❤️❤️

Yvonne
Yvonne
3 years ago

Beställd sedan länge!

Åsa Nieminen
Åsa Nieminen
3 years ago

Jag har beställt din bok !!! Ser framemot att få läsa den !! //Åsa

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa Nieminen
3 years ago

Åh! Jag med. ❤️🙏🏻

Helenius
Helenius
3 years ago

Underbart, jag lääängtar också efter min bok. Stort grattis!

niiinis
niiinis
Reply to  Helenius
3 years ago

Wieee! ❤️❤️❤️

Img 4781.jpg

Nästa inlägg

Allt som blev bättre….

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x