ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sååå kul!

/

Godmorgon vänner!

Äntligen är det fredag igen, jag har haft en hektisk vecka med en hel del fix kring boken. Så kul är det så det är inte klokt, måste dock ge mig själv en lite smäll på kinden för att verkligen fatta att på Tisdag nästa vecka så släpps min bok! Wieeeeeee! ❤️❤️❤️ Så glad och lycklig på riktigt.

I onsdag var jag på förlaget Bonnier och signerade massor med böcker. 1500 st är förbokade, inte klokt ju. Jag är så tacksam så jag smäller av!

Här hade jag precis klivit innanför dörrarna på Bonnier efter att ha ”fastnat” i slussen emellan. Jag kan ju aldrig sköta mig och vara normal. Haha…. trodde en stund att ballongerna var till mig. Haha, närå! En så framstående författare är jag ju inte. 🤣

Här stod dom och väntade på mig! Fantastiskt va? De två kartongerna på golvet är också böcker. Så coolt! Det var helt galet att se dom stå såhär. Blev alldeles full i skratt. 🤣 Så overkligt och så härligt!

2 tjejer jobbade tillsammans med mig. En av dem vek upp boken och radade upp dem till mig. Enkelt att bara plocka ned och skriva signatur då. En av dem packade dem i kartonger sen. Vi hade såååå kul. Haha…man kan verkligen klicka med folk ibland. På ett sådär naturligt och härligt sätt.

Plötsligt var det bara såhär många kvar. Jag var tydligen väldigt snabb. Ett semi-PRO fick jag höra. Ett riktigt PRO signerar 1000 böcker i timman. Dit har jag inte kommit riktigt ännu. 😅

Här stod dom klara och signerade sen! Färdiga att fraktas ut till er som förbokat ett signerat ex.

En bild på mig och boken som ska in i Bonniers sociala kanaler innan jag for iväg hemåt igen. ❤️ En alldeles underbar dag. Älskade allt.

Om jag inte är helt ute och cyklar så finns det några få ex kvar av de signerade, ja om man vill beställa alltså. Klicka HÄR i så fall.

Nu ska vi ta tag i dagen här, fredag och en massa fix. Har haffat en soffa på Market Place som jag ska hämta idag. Den ska stå ute i vårt uterum. Äntligen börjar den se ut så som jag vill. Tar bilder på den och nya altanen sen så du får se.

Ha en ljuvlig fredag så hörs vi sen!

Kram Nina

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00