Perfekt helg

Innehåller annonslänk genom reklam för Bubbleroom, Vero Moda & Cellbes.

Hej vänner!

Sen Söndagskväll. Vi ligger i soffan och jag har precis sett klart ”The other woman”. Sååå bra, skrattade högt flera ggr. Lättsam och lättsmält. Perfekt för en regnig Söndag.

Vi har haft en superhärlig helg med mycket trevligare väder än det utlovades. Vi har fixat en massa hemma och slutfört flera projekt. Altanen är så gott som klar, bara uteköket som saknas. Uterummet är klart, t.o.m en stor jättekyl är inhandlad för sommarens alla goda drycker.

Sååå nöjd med hur uterummet blev faktiskt. Här kommer vi nog tillbringa mycket tid i sommar. Soffan blev pricken över i:et i uterummet.

Ser ni dom ljuvliga faten?

Hade över lite vänner på tapas och lite mat i lördags. Beställde tapas och mat från Åsa Winterliden här i småstaden. Ämen hallegoooooo vilken grymt god mat! Jag smäller av. Tips tips om du vill äta riktigt smarrigt. Jag beställde tapastallrikar och sommarfräscht på uppläggningsfat. Drömmer fortfarande om maten, sååå gott. Perfekt om man inte hinner eller orkar stå och laga mat själv. Du kan kontakta Åsa på hennes Facebooksida My little Gardenhouse.

Blus HÄR // Jeans HÄR // Sandaler HÄR

Kylen kom också till användning kan jag lova! 😀 Lite rose och bubbel i värmen ute på altanen gjorde inte ont.

Onödigt många bilder på min bukett, men hallåååå…. kan det bli för många? Detta är den vackraste bukett jag någonsin fått eller sett. Jag blir gråtfärdig av den. Fick den av mina tjejer….., vackraste i livet. Köpta på Nya Pom Pom i Hammarby Sjöstad. Fr o m nu vill jag ha alla mina buketter därifrån.

Grabbarna hängde på fotbollsplanen. Hade hur kul som helst och vi såg knappt röken av dom under kvällen.

Blev en toppenmysig kväll. Skratt och också lite gråt. Vi har genomgått så mycket tillsammans och det var så oerhört längesen vi fick ses. Njöt av varenda sekund. 😭🌸

Nähe, nu ska vi äta kvällsmacka här framför en sista film. Imorgon rockar vi ny vecka och Måndag. 2 1/2 vecka kvar till sommarlovet. Imorgon äter vi mysmiddag med vår Thedde. Tisdag flyttar han till Schweiz. Kan knappt skriva det ens utan att ögonen vattnas. Det kommer bli väldigt tufft för den här mamman. Men jag är så stolt över den han är och hans mod. En stark och självständig ung man som nu ska erövra världen. Man måste ju ha lyckats när de vågar livet fullt ut. Kommer kanske behöva ert stöd när han drar, för det kommer göra ont som fan….. fast jag är stolt. 😭❤️

Hoppas du också haft en härlig helg.

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Louise Karlsson
Louise Karlsson
2 years ago

2,5 vecka……när har ni sommarlov?

niiinis
niiinis
Reply to  Louise Karlsson
2 years ago

Om 2 1/2 vecka. 😅

Lena
Lena
2 years ago

Har du/ni haft covid eller har ni fått vaccin? Tänkte när ni vågar umgås så nära personer utanför ert hushåll?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
2 years ago

75% vaccinerade, några med antikroppar och så satt vi ute. Tog snabbtest också för att vara på den säkra sidan.

Rigmor
Rigmor
2 years ago

Vill gärna att du fortsätter med veckmatsedlar

niiinis
niiinis
Reply to  Rigmor
2 years ago

Kom en idag, hoppas du såg den. ❤️

Nästa inlägg

Sååå kul!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x