Känslan av att sluta röka

Reklam för Pfizer

Tänkte jag skulle prata mer om det här med att sluta röka. Ett samarbete som jag ju gör tillsammans med Pfizer. Jag som själv slutat uppmuntrar gärna någon annan till detsamma, såhär i efterhand är det ju såå värt det. Det är värt allt! Att inte längre leva som en slav under cigarretterna är som att bli befriad från ett tunt ok över sina axlar. Gör gärna testet där du kan se hur beroende du är av rökning HÄR.

Från en morgonpromenad mitt i sommaren på underbara Böda Sand.

När jag slutade röka så var min anledning att bl a kunna bli gravid och inte få missfall. Självklart slutade jag också tack vare de hälsofördelar det ger. De hälsofördelar som också följde visste ju inga gränser. Jag kände av det direkt. Jag kunde plötsligt djupandas, jag kände dofter och smak på ett helt annat sätt, de dagliga hjärtklappningarna i samband med rökningen försvann m.m. Att plötsligt inte bli styrd av en cigarett var faktiskt helt fantastiskt för mig! I början när beroendet gjorde sig påmint så promenerade jag mycket. Jag kunde gå ut på promenad flera ggr per dag. Allra jobbigast var det direkt efter maten, men då la jag till en promenad och faktiskt så hjälpte det mig massor! Sedan ska man komma ihåg att det finns mer hjälp att få, du kan läsa mer HÄR.

En krämig sallad och sen promenad.

I Sverige insjuknar ca 100 000 personer i rökningsrelaterade sjukdomar varje år. Det finns 50 rökningsrelaterade sjukdomar – bl a olika cancerformer och hjärt- och kärlsjukdomar. Jag som hade stor påverkan på hjärtat av rökning hade behövt blivit påmind och upplyst om hur mycket cigaretter påverkar våra hjärtan. På något sätt så nonchalerade man det när man rökte. Ville inte veta av det alls faktiskt.

Vill du ha hjälp att sluta röka så finns det hjälp att få, för mig återkom livet från alla håll och kanter av mitt rökstopp. Så värt allt! Läs mer HÄR!

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Phonto.jpg

Nästa inlägg

Så dåligt!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x