ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sommar & klänning

/

Innehåller annonslänk för Cellbes

Åh, hoppas verkligen att ni njuter allt ni orkar av den underbara värmen! Det gör i alla fall vi. Det känns som man nästan stoppat det vanliga livet och bara vill njuta av sol, lata dagar och sommar. Imorgon är det dock Måndag igen och livet återgår till vardag.

Vill snabbt tipsa om att Cellbes idag har 30% på allt, med koden 2130 får du din rabatt! Vill slå ett extra slag för en favoritklänning jag har, köpt redan förra året och jag baaaaaara älskar att använda den, kolla in den HÄR! Suuuuperskön på.

Nu måste jag kvista vidare här, mamma nr: 3 för dagen ska firas. Ska visa bilder från allt imorgon.

Kram Nina

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00