Som vi har myyyyyst!

Innehåller annonslänkar för Cellbes och Lindex

Halloj fina vänner!

Wooooow, sommaren kom emot oss som en skänk från ovan kändes det som. Från 2 dagars konstant regnande till supersommar blev verkligen en välkommen kontrast. Som vi har njutit! Bloggen har fått tagit en liten ledighet den också i lördags

Skinnjacka HÄR // Tröja HÄR

Fredagen började med ett besök i storstaden. Jag hade på mig min nya topp från Soyaconcept. Älskar det märket, finns så mycket snyggt. Den här toppen är nog något av det skönaste jag har. Perfekt under skinnjackan eller bara som en snygg sommartopp. Kika gärna på Soyakoncepts utbud HÄR.

Fick så mycket fina minnen när jag kikade upp på den här slänten. Här ligger Vanadisbadet precis bredvid. På gräsmattan här uppe hade vi en av våra första dejter jag och Tony. Vi käkade picknick på en filt i gräset. Sååå mysigt. Ja tills Tony blev så skitnödig så han höll på att inte kunna  hålla sig. Han sprang bort till den Cypriotiska restaurangen på Valhallavägen. Hann precis också. Där hade restaurangen just öppnat och några i personalen satt och snackade vid ett av borden previs utanför toan. Tony råkade dessutom ut för rallykacka o v det var inte tystlåtet. Hahaha….jag orkar inte. Inte  jättekul på en av de första dejterna. 🤣🤣❤️ Det där har vi skrattat gott åt.

Men det var rätt skönt att få de där sakerna avklarade i vår relation, det är ju aaaaaasjobbigt i början när man ska behöva hålla på och tänka på allt det pinsamma med toalettbesök och tjafs i början. Man vågar ju för fasen knappt gå på toa i början, man håller sig så man nästan blir förstoppad för att slippa. Och alla fisar som fått vända i magen en 146 ggr typ. Det enda man gör i början av en relation är ju att äta och dricka gott typ. Magen står i fyra hörn och man skulle verkligen behöva gå….. OCH fisa, men man sliter som ett djur för att slippa.

Kommer aldrig glömma när vi hade umgåtts sådär intensivt. Du vet, sovit med varandra i flera nätter. Bara varit tillsammans hela tiden. Vi åt och drack gott mest hela tiden. Jag hade väl knipit en sådär 4-5 bajsnödigheter under de där dagarna, så när han äntligen sa…. ”Jag måste hem och fylla på med lite nya kläder och kolla posten” tänkte jag YES!!!! Äntligen får jag gå och bajsa i lugn och ro. Så fort han stängde dörren så gick jag in på toa. Klädde av mig naken gjorde jag också för jag skulle ta en dusch efteråt. Där satt jag med telefonen i handen när han plötsligt sliter upp dörren. Jag sitter ju på ton som är i hallen så det första han ser är mig.

”Sitter du och skiter” säger han glatt som om inget hänt! Hade jag kunnat hade spolat ned mig själv i toan så hade jag gjort det.
”Eeeh näääääeeee” pep jag fram. Hahaha! Som sagt, skönt och få den biten avklarad. 🤣🤣🤣

Har fått så konstiga tankar den senaste månaden. Jag drömmer om att starta restaurang. En liten rackare med kanske 20 platser. Åh det skulle vara så kul. Men, ta nu inte detta på så stort allvar. Jag får såna här infall ibland. Och ibland förverkligar jag det, men oftast rinner dessa knasiga tankar ut i sanden när jag får för mig något annat. Men tänk ett sånt här härligt ställe rakt in i väggen? Med några platser på en uteservering också.

När vi kom hem hade jag fått mitt paket, ska visa er vid senare tillfälle. Följer du mig på instagram så vet du vad jag menar.

När vi kom hem hämtade jag Milo och så kvistade vi till ICA Maxi. Där låg min bok. Så konstigt att sen den ligga såhär faktiskt, bland andra författare. Man blir så himla glad. Hade varit väldigt roligt om dom kanske hade lyft och frontat den lite, en lokal person som gjort en bok borde väl vara lite kul att lyfta tänker jag? Jenny från Jennys matblogg la ut på sin instagram vad deras lokala matvarubutik gjort. Där var det ett helt bord bara ämnat för hennes böcker. Massa fina blommor runt och så ingredienser till hennes recept där också. Det var såååå fint! 💐💛 Sånt hade såklart varit skoj.

Kvällen avslutades på Hamnmagasinen vid hamnen. Så mysigt och sitta i solen ända till det började skymma.

Klänning HÄR

På lördagen for jag till stan med min pappa och hjälpte honom att köpa morsdag present. Pappa har åkt på både ryggskott och ischias med nerv i kläm så han är lite otymplig. Så självklart hängde jag med och hjälpte till. Han var bra tapper ändå.

Efter stan for vi ut till vattnet för att fota att samarbete. Så himla härligt att sitta där på en filt och njuta av solen. Gud alltså…. man känner sig sååå utsvulten på solen och värmen. Efter vi var klara for vi ut till mina föredett svärföräldrar och fikade. Jag lämnade min bok också, så kul och se att dom blev så glada.

Dom har ju sin stuga på en ö utanför Koffsan. Sååå drömmigt fint! Jag drömmer om en egen stuga där. Tänk och driva ett litet café där på ön. Ja ni hör ju? Jag får dessa galna idéer hela tiden.

Efter Bryggholmen åkte vi hem till oss och mös. Exet Magnus och hans sambo Maria kom över. Vi åt massa plock och så brassade vi några pizzor i pizzaugnen. En riktigt mysig kväll.

I nästa inlägg tänkte jag berätta om vår morsdag. ❤️

Kram Nina

34
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
3 years ago

Du skulle passa perfekt att öppna cafe- restaurang.Du har ju gjort det en gång.Enda nackdelen jag ser är att det tidsmässigt äter upp stora delar av livet.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
3 years ago

Ja gud….den tiden finns verkligen inte nu tyvärr. ❤️

Sofia
Sofia
3 years ago

Ni är så roliga, bjuder verkligen på er själva 😂

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

❤️🤣

Kicki
Kicki
3 years ago

Din guldfärgade armbandsklocka är så fin 👌 var är den ifrån? 🌞Trevlig kväll!

niiinis
niiinis
Reply to  Kicki
3 years ago

Den är från Michael Kors. 🧡

Nästa inlägg

Sommar & klänning

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x