ANNONS

Härlig morsdag på alla sätt

Godmorgon vänner!

Åh äntligen, inatt har jag sovit ordentligt. Flera nätter nu som jag sovit knackigt. Kommer inte i säng utan kuckulurar ända till sent på natten, sen vaknar jag ändå tidigt. Igår gick jag och la mig i sängen redan efter kl 20. Så skönt!

Glömde ju visa att i lördags så fick jag blombud. Det var förlaget som skickade blommor. Nya böcker ska tryckas då den sålt så pass bra redan, såååå kul! Vad glad man blir. 🌸💕

Tänkte jag skulle visa lite bilder från vår morsdag. Så himla mysig dag på alla sätt. Fint väder och hänga med våra familjer, bästa! ❤️

Jacka HÄR // Tights HÄR (vääääärldens skönaste tights som är höga och supermjukt i midjan, ÄLSKAR).

Vi startade dagen med en promenad. Eller rättare sagt en promenad/jogg. Asjobbigt men faktiskt riktigt skönt. Hade med mig den bästa coachen som ju springer flera mil i veckan. Han peppade på fint. Men wow vad det tar i benen att springa, nu förstår jag varför Tonys ben är hårda som sten och så galet vältränade. Det är ju en helt annan belastning att springa än att gå som jag alltid gör. Får se om jag fortsätter, i så fall får det nog vara på lite mjukare underlag tror jag.

Efter vi kommit hem från vår runda, duschat och fixat oss så for vi ut till mamma och pappa. Tyvärr inte en enda bild…. haha! Men vi hade så mysigt, käkade gott och spelade spel. En jättemysig start på dagen.

Efter det hade Milo match och vi for iväg på den. Dom vann med 2-1 och har nu 2 raka vinster. Så kul med tanke på att de inte vann en enda match förra året. Heja heja! ⚽️🖤

Sen var det dags att fira mig. Vi åt på Caliente här i vår stad. Så gott! Jag fick fina blommor.

Åh! Jag fick en apple-watch av min familj. En sådan har jag önskat mig länge! Så himla himla glad. 💕🧡

Superduperproppmätta efter maten satte vi oss på torget och åt glass. Sånt finns det ju alltid plats för, inte sant? Det är en annan mage till godsakerna än det är till mat. Haha! 🤣

Efter myset så skildes vi åt med Elliot och for vidare mot Tonys föräldrar.

Törstiga efter maten stannade vi till och fyllde på magarna lite till. Haha! Dessa är mina favvos från Vitamin Well.

Efter vi hängt där ute en stund for vi sedan hem. Solen började gå ned över rapsfälten och det var verkligen helt magiskt, vi stannade till en stund och bara stod och tittade på det här. Det här är svensk sommar! 💛

En alldeles ljuvlig dag på alla sätt, den hade inte kunnat bli bättre faktiskt.

Nu ska jag ta tag i dagen här. Mycket att göra idag och hinna med så lika bra att riva igång dagen redan nu.

Hörs sen!

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
3 years ago

Låter som en perfekt dag. Du är ju så duktig på att tipsa om dina kläder och nu kommer kanske en knasig fråga men Tony är ju urtjusig 😉 så vad har han för kläder o skor? Vore väl bra om jag kunde tipsa min älskling om några snygga kläder och kanske få honom att ha något annat än tofflor och t-shirt 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
3 years ago

Men ja såklart, det måste jag ju bli bättre på. Här på bilden har han byxor från Jack & Jones, skjorta från Tommy Hilfiger och skor från Gant. ❤️❤️❤️

carina Björk
carina Björk
3 years ago

Min pappa sa alltid,att det finns en särskild efterrättsmage,och jag är benägen att hålla med.

niiinis
niiinis
Reply to  carina Björk
3 years ago

Exakt så, din pappa hade helt rätt! ❤️

Malin
Malin
3 years ago

Åh Nina !! Din rosa klänning 😍 jag verkligen älskar rosa, var är den köpt ?

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
3 years ago

Den är från Plain Vanilla! 💗

Phonto 1.jpg

Nästa inlägg

Blä Kronfågel

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x