Produktiv och bra

Innehåller annonslänk för Cellbes

Hejsan!

Onsdagen startar med gassande sol idag, så himla härligt! Älskar älskar älskar den här perioden. Ljuset är allra härligast. Var uppe och kissade kl 04 och då var det helt ljust. Åh, det känns som all ångest försvinner med ljuset.

Tony hade möte i Uppsala så jag passade på att följa med och sitta och jobba jag också.

Började med en kaffe på Espresso House. Där finns nästan ALLTID koffeinfritt kaffe. Någon enstaka gång som det inte funnits. Satt och jobbade undan där och sen begav jag mig iväg på jakt efter avslutningskläder till Milo.

Klänning HÄR // Sneakers HÄR

Smärtfritt att hitta avslutningskläder i år. Är faktiskt förvånad. Allt dög också, där var chock nummer 2. Det är inte alldeles enkelt att veta vad de små liven vill ha och vad som passar. Så heja mig! 🤣

Vi avslutade med en lunch på PONG för ett sista möte. Sen hem i full fart. Produktiv dag minst sagt.

Nu idag har jag möten i Sthlm. Solen skiner här, så himla härligt. Sitter ute på Mr Cake. Såååå mys!

Vi hörs senare!

Kram Nina