ANNONS

Är du med på utmaningen?

/

Godmorgon!

Nu börjar jag lite smått att känna av min pollenallergi, gräset ska inte ha börjat blomma än men jag känner av. Hmmm…. aja, bara till att börja tugga allergimedicin.

Gårdagens mellis. Lågt ferritinvärde igen (låga järndepåer), känner det i hela kroppen. Så nu är det frukt & grönt, järntabletter och Blütsaft som gäller. Järntabletter äter jag iofs alltid men nu har jag lagt till Blütsaft också. Har inte tålt den förut men nu har de gjort en vegansk variant som jag tål. Så glad för det! Gjorde en juice igår med apelsin, gurka, lime och äpple. Sen massor med is i, blev såååå gott! En sån blir det idag också.

Häromdagen var vi ute på en 9 kilometers promenad. Wow vilken häftig känsla det är att gå så långt. Det känns verkligen i varje del av kroppen.

Vi gick i vår Vattenpark och jag var verkligen helt tagen av dessa tulpaner! Hur vackra? Fanns hur många som helst dessutom.Igår körde jag en live på instagram och där diskuterade vi om att eventuellt köra en utmaning. Utmaningen går ut på att man ska promenera 30 dagar i sträck.

Alltså inte gå hela tiden haha, men för att få räknas som en promenad så måste man gå minst en kvart vid ett och samma tillfälle. Det var flera som tyckte det verkade vara en bra idé och skulle hänga på, så kul ju! På måndag kör vi igång, sen går vi 30 dagar i sträck. Jag kommer såklart uppdatera er här om mina promenader, sååå taggad! Vilka hänger på?

Dags att sätta igång dagen, vi hörs sen!

Kram Nina

28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00