Är du med på utmaningen?

Godmorgon!

Nu börjar jag lite smått att känna av min pollenallergi, gräset ska inte ha börjat blomma än men jag känner av. Hmmm…. aja, bara till att börja tugga allergimedicin.

Gårdagens mellis. Lågt ferritinvärde igen (låga järndepåer), känner det i hela kroppen. Så nu är det frukt & grönt, järntabletter och Blütsaft som gäller. Järntabletter äter jag iofs alltid men nu har jag lagt till Blütsaft också. Har inte tålt den förut men nu har de gjort en vegansk variant som jag tål. Så glad för det! Gjorde en juice igår med apelsin, gurka, lime och äpple. Sen massor med is i, blev såååå gott! En sån blir det idag också.

Häromdagen var vi ute på en 9 kilometers promenad. Wow vilken häftig känsla det är att gå så långt. Det känns verkligen i varje del av kroppen.

Vi gick i vår Vattenpark och jag var verkligen helt tagen av dessa tulpaner! Hur vackra? Fanns hur många som helst dessutom.

Igår körde jag en live på instagram och där diskuterade vi om att eventuellt köra en utmaning. Utmaningen går ut på att man ska promenera 30 dagar i sträck. Alltså inte gå hela tiden haha, men för att få räknas som en promenad så måste man gå minst en kvart vid ett och samma tillfälle. Det var flera som tyckte det verkade vara en bra idé och skulle hänga på, så kul ju! På måndag kör vi igång, sen går vi 30 dagar i sträck. Jag kommer såklart uppdatera er här om mina promenader, sååå taggad! Vilka hänger på?

Dags att sätta igång dagen, vi hörs sen!

Kram Nina

115
Subscribe
Notify of
guest

28 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Lund
Anna Lund
3 years ago

Jag är på 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Anna Lund
3 years ago

💪🏻❤️

Gunbritt Dahlin
Gunbritt Dahlin
3 years ago

Jag hänger gärna på. Betyder att jag äntligen kommer igång med att röra på mig. 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Gunbritt Dahlin
3 years ago

Sååå härligt! ❤️

Ingegerd Karlsson
Ingegerd Karlsson
3 years ago

Ja är på❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Ingegerd Karlsson
3 years ago

👍🏼👌🏻💪🏻

Smulan
Smulan
3 years ago

Absolut!🚶‍♀️😃

Bitten
Bitten
3 years ago

Japp

Annica Bengtsson
Annica Bengtsson
3 years ago

Jag är på 💪

Anna-Carin Lundberg
Anna-Carin Lundberg
3 years ago

Självklart är jag o mina pälsklingar på. 👍🚶‍♀️🚶‍♀️

Ulrika
Ulrika
3 years ago

Hänger gärna på!

Eva-Lotta Westlund
Eva-Lotta Westlund
3 years ago

Apselut👣👍

Regina
Regina
3 years ago

Absolut!😊

Regina
Regina
3 years ago

Absolut 😊

Marika
Marika
3 years ago

Jag hakar på 👍💪

Marika
Marika
3 years ago

Jag är på 👍💪❤

Jannica
Jannica
3 years ago

Jajamen 😊👍🏻

Å
Å
3 years ago

Jag vågar mig med på utmaningen ❤️

Anna Inger
Anna Inger
3 years ago

Jag är med! Fast jag försöker gå 1 1/2 timme varje gång jag är ute och går.

Eva
Eva
3 years ago

Jag är självklart på 💪🏻🙃

Carro
Carro
3 years ago

Åh, jag vill vara med! Har lite svårt att få till promenader nu med en tre månaders bebis som inte gillar liggvagn och som inte ska vara i solen. Men på morgnarna hänger han med sin far en stund och det ska bli min promenadlucka! Hinner kanske bara gå i 30 min men det är bättre än inget.

Ankie
Ankie
3 years ago

Jag är på 👍. Toppen bra idé 🌞💪

Lena Hed
Lena Hed
3 years ago

Jag är på 🤗

Mia
Mia
3 years ago

Japp, jag e på 💪

Anita Strand
Anita Strand
3 years ago

Jag hänger på 👌

Anki Steén Körkkö
Anki Steén Körkkö
3 years ago

Jag hänger också på 🚶‍♀️

Jessica
Jessica
3 years ago

Jag är med!👍🏻

Annett
Annett
3 years ago

Ja!! 🙌🏼

Nästa inlägg

Produktiv och bra

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x