Med stöd gick det

Reklam för Pfizer

Ni vet ju vid detta laget att jag har ett samarbete med Pfizer där jag ska lyfta att det finns stöd att få om man vill sluta röka. Ett oerhört viktigt samarbete om du frågar mig, kan jag med min text få en enda person att överväga att sluta röka så är det värt allt!

Något som var oerhört viktigt när jag slutade var verkligen stödet jag fick. En del behöver direkt stöd, då menar jag hjälpmedel att sluta röka, läs mer HÄR. Det man också behöver är ju stöd från familj och vänner. Det kanske inte är läge att ta en fest med vänner som kanske istället uppmuntrar till rökning när man just slutat. Då behöver man vänner med sig som kan uppmuntra till att man ska fortsätta att hålla sig ifrån rökningen.

Ett ställe jag minns att jag tyckte det var riktigt jobbigt att röka på var stranden. Man förstod ju att det var många som kände att man rökte, röklukten spred sig ju överallt. Det hände att jag gick undan och ställde mig avsides redan då. Idag är ju reglerna helt annorlunda mot när jag rökte, då kunde man ju stå hur som helst och röka. Galet egentligen.

Idag när vi besöker stranden så är det knappt att jag minns hur det var när jag satt där med en cigarett. Tony påminner mig ibland. ”Kommer du ihåg hur det var när du rökte” säger han. ”Vilken kämpe du var när du slutade, jag är så stolt över dig” säger han. Han var ett rigoröst stöd i början. Han förstod mina humörsvängningar och att jag ville äta hela tiden för att glömma bort rökningen. Hade det funnits så bra hjälp att få då som det finns idag hade jag inte tvekat.

Med gropar i låren, rökfri och på en väldigt lycklig plats i livet.

Idag älskar jag att rökningen inte är en belastning i mitt liv. Det var den nämligen. En tung jäkla belastning som styrde så mycket i mitt liv. Idag är jag fri, det är verkligen känslan. Fri!

Om du överväger att sluta röka så finns det hjälp att få, klicka in HÄR för att läsa mer!

Kram Nina

23
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Palle
Palle
3 years ago

Jo det kan krävas mycket stöd av iluka sorter för att lyckas sluta röka.
Bra jobbat till alla som lyckas.

Nästa inlägg

KOLAI & powerkvinnor

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x