ANNONS
Integritet på Tailsweep

Från ledsen till glad

/

Godmorgon älsklingar!

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Idag är det skolavslutning, någon här hemma är överlycklig. Kan säga att mamman i huset också är överlycklig. Den här dagen har vi längtat efter och väntat på må ni tro. Det har varit ett tufft år på många olika sätt så att ett sommarlov sitter fint nu.

Jag ska jobba undan lite snabbt och tänkte sen baka något gott ifrån min bakbok. Tänkte väcka honom med frukost på sängen idag nämligen. Det är han så värd! ❤️

Igår var det äntligen dags för match igen. Äntligen är fotbollen igång på allvar och något känns mer normalt än på väldigt länge. Det blev tyvärr en förlust för våra killar med ett snöpligt avslut men så är det ju, ibland vinner man och ibland förlorar man.

Det var en moloken son vi fick med oss hem, men som tur är så återhämtade han sig rätt snabbt med en dusch, lite mat och diskussioner kring matbordet om matchen. Han är som mig, får man bara prata om saken så känns det så mycket bättre efteråt.

Hade på mig min nya supermjuka >>långkofta<< igår, ämen såååå skön! Älskar att den har lite kortare ärmar. Perfekt när det börjar bli lite ruggigt på kvällen.

Hepp, dags att börja baka så jag kan väcka honom med lite tårta. ❤️ Vi hörs sen.

Kram Nina

2

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00