Från ledsen till glad

Godmorgon älsklingar!

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Idag är det skolavslutning, någon här hemma är överlycklig. Kan säga att mamman i huset också är överlycklig. Den här dagen har vi längtat efter och väntat på må ni tro. Det har varit ett tufft år på många olika sätt så att ett sommarlov sitter fint nu.

Jag ska jobba undan lite snabbt och tänkte sen baka något gott ifrån min bakbok. Tänkte väcka honom med frukost på sängen idag nämligen. Det är han så värd! ❤️

Igår var det äntligen dags för match igen. Äntligen är fotbollen igång på allvar och något känns mer normalt än på väldigt länge. Det blev tyvärr en förlust för våra killar med ett snöpligt avslut men så är det ju, ibland vinner man och ibland förlorar man.

Det var en moloken son vi fick med oss hem, men som tur är så återhämtade han sig rätt snabbt med en dusch, lite mat och diskussioner kring matbordet om matchen. Han är som mig, får man bara prata om saken så känns det så mycket bättre efteråt.

Hade på mig min nya supermjuka >>långkofta<< igår, ämen såååå skön! Älskar att den har lite kortare ärmar. Perfekt när det börjar bli lite ruggigt på kvällen.

Hepp, dags att börja baka så jag kan väcka honom med lite tårta. ❤️ Vi hörs sen.

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
2 years ago

Var kommer din superfina klänning du hade på story på insta en rosa bubbelgumsdröm såg det ut som 😍😍

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
2 years ago

Åh tack! Ja den är från Plain Vanilla. 💖

Img 6728.jpg

Nästa inlägg

Med stöd gick det

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x