Urrburrväder och ett jädrans humör

Innehåller annonslänkar genom reklam för Boozt, Sportshopen, Stronger, Cellbes och H&M

Hej igen!

Idag har vi som sagt inte alls lika fint väder. Just nu sitter jag faktiskt och kurar under en filt med raggisar på.

Mysbyxor HÄR

Haha! Mitt i sommaren, men det var sååå kallt när vi kom hem från fotbollsmatchen. Ja men det var ju en story för sig också. Jag vaknade tidigt och tänkte att jag jobbar undan i lugn och ro medan familjen sover. Vid kl 11 gick jag på toa och tänkte jag skulle ta en dusch. Då hör jag hur Tony skriver ”Miiiilo har fotboll ju för faaaaaaasen”. Tränare Simon har skickat ett sms och undrat var Milo var. Han låg och tog en rejäl sovmorgon han medan vi kuckulurade lite skön lördag sådär. Haha, ”the Mom and the Dad award goes to”….. inte oss i alla fall.

Bild från min >>Instagram<<. Ned kom ungen till samlingen med en macka hängande ur ena mungipan och yoghurtstänk i hela ansiktet. Kändes som jag försökte kasta in yoghurten i ansiktet på honom medan han stod och försökte borsta tänderna, medan pappan knöt fotbollsskor med ena tån och packade väskan med den andra. Paniiiiik. Fy farao! Ingen kul start på en Lördag hörni, men det ordnade sig med det också.

Då solen sken från en klarblå himmel igår flyttade jag ut kontoret ut på altanen. Svårt att se datorn och telefonen men man får försöka hitta små lösningar på det. Är det sommar och sol så ska det njutas av den så mycket som det bara går.

Tröja HÄR, shorts HÄR

Till lunch fick jag med mig karln på utmaningsrunda nummer 5 igår. Idag är det dag 6, utanför smattrar regnet som spön i backen men har man gett sig in i en utmaning så har man. Det är bara att ta på sig regnkläderna och ge sig ut om det inte lugnar sig till kvällen.

Har nu gått med mina nya skor 3 promenader i följd och kan bara konstatera att dom är galet sköna. Inga skavsår, inget ont, bara superhärlig dämpning. Ni var många som frågade om skorna på min Instagram och jag kan bara varmt rekommendera dom. Jag fick själv väldigt många tips om dessa skor när jag frågade er på Instagram, tänkte att de ju måste vara bra när de var så många som tipsade om dom. Jag köpte mina på Intersport men såg att Sportshopen hade dom billigare. Du hittar dom HÄR!

När Tony och jag jobbat klart för dagen (nåväl vi jobbar alltid lite innan vi lägger oss också), så åkte vi till min kompis Helenas lilla Happy Foodtruck nere i Drömparken. Jättemysig, hon kommer dessutom att alldeles snart börja servera vin och öl.

Milo och jag som bara vi kan skratta ihop ibland. Han är så rolig den här lille tokungen. 😀

Efter fikat i parken gick vi till minigolfbanan och rev av årets första minigolfrunda. Jag och mitt finska humör ballade ur efter 11 hål. Gick ju riktigt bra där ett tag men sen tappade jag humöret och då vill jag helst av allt sula den förbannade minigolfklubban i ån bredvid. Förbaskat att man inte ska ha några nerver alls. Haha! 😂 Dessvärre har alla mina barn ärvt min vinnarskalle, det var mig en jädra stark gen måste jag säga. Önskar verkligen att de ärvt sina pappors lugn när det kommer till sånt här.

Klänning HÄR, på REA just nu.

Som tur är går det över fort. Även om jag står på golfbanan och det formligen ryker ur skallen på mig så går det över så fort vi går därifrån. Här vid bron som bara ligger ett litet stenkast från golfbanan hade jag redan glömt golfrundan. 😅

Kvällen avslutades med grillning hemma på altanen. Lite plock först som vi alla bara älskar! Var på Lidl och handlade hem en massa godsaker att fylla kylen med i sommarlovstider. Yoghurts av olika slag, en supergod äpplejuice som inte innehåller några onödiga tillsatser. Nuggets och Billys panpizzor. Kan visa imorgon.

Till grillen testade vi dessa nya såser, sååå goda! Mangosåsen var ”to die for”. Mums!

Blus HÄR, jeansjacka HÄR

Idag har det varit fotboll för hela slanten och sen har vi bara hängt hemma i soffan. En ganska så skön dag om du frågar mig. Ska tända lite ljus snart och göra det lite mysigt nu när regnet smattrar utanför.

Är sugen på att laga något med lövbiff så jag tog fram lite ur frysen. Får se vad jag hittar på?

Hoppas du får en fin lördagkväll.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Såg att ni varit på Djurgården. Tips (om ni inte redan varit där) http://www.flickornahelin.se/

Ligger inte så långt från Villa Godthem, lite längre upp på höger sida. Har en stor uteplats. Supergoda bakverk och smarriga mackor.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Men åh! Tack snälla för tips. Det ska jag verkligen ta med mig. ❤️

Åsa
Åsa
3 years ago

Halloj 😊såg att det var någon som tipsade om att använda en kartong ( liggande) och sätta in datorn i som skydd för solen

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
3 years ago

Haha! Jag såg något om det också. Det måste man ju testa. 😅❤️

Lena
Lena
2 years ago

Åh så härlig klänning 😍😍 vilken storlek har du? Blusen var oxå härlig! Vad har du till den på nederdel? Älskar klädtips!

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
2 years ago

Jag har 34/36 på den här. Just här hade jag jeans till blusen men den kan nog vara jättefin till enfärgade shorts eller kjol också. ❤️

Nästa inlägg

Tårar i ögonen & avslutning

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x