Att äntligen vara fri!

Reklam för Pfizer

Som ni vet har jag haft ett samarbete med Pfizer som handlar om att få hjälp att sluta röka. Ett viktigt samarbete på så många olika sätt.

Något som känts otroligt viktigt med att jag slutade röka var för dessa. Att jag inte behövt försvara mitt rökande inför dom, att inte behöva smyga med något som man kanske inte ville att dom skulle veta. Vet många som gör det. Det är faktiskt ärligt talat något jag är riktigt stolt över, att jag klarade det. Det gick att leva ett liv utan cigaretter även fast jag inte trodde det.

Minstingen har varit så förundrad över att jag faktiskt rökt. Han har frågat varför jag gjorde det när jag vet att det är farligt? Ja, vad svarar man på det? Omöjligt att svara en liten som verkligen undrar hur man kan vara så dum.

Men! Jag har förklarat att det är ett beroende. Något som är jättesvårt att styra själv. Att man är förgiftad och så otroligt beroende av den där cigaretten. Att man mår dåligt på riktigt om man inte får röka.

Därför är hjälp A och O när man väl tagit beslutet. Man behöver allt stöd man kan tänkas för att klara av att hålla sig borta. Får man rätt hjälp så klarar man det tror jag. Man får alla bra hjälpmedel i kampen att faktiskt klara av det. Läs gärna mer HÄR!

Behöver du hjälp att sluta, tveka inte att ta hjälp. Det finns fint stöd att få för att du också ska klara av att bli rökfri. Läs mer HÄR. En frihet som jag uppskattat massor sen jag slutade, och jag kommer aldrig börja igen. Aldrig!

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Urrburrväder och ett jädrans humör

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x