Fix med sminkbordet

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon älsklingar!

Idag skiner solen och jag sitter i bilen och är på väg till frissan. Mina extensions hänger verkligen på halv stång kan jag säga, alltså katastrof med en utväxt på 10 cm säkert. Det är lite skatbon här och där i bakhuvudet så vi får se vad frissan säger, skäms nästan. 🙈

Tidigt i morse städade jag mitt sminkbord för ”hundrafemtielftegången.” Jag förstår inte hur det varje dag förvandlas till en explosion, vare sig jag suttit där eller inte. Det är en sån samlingsplats ni vet, kläder kastas på stolen och grejer läggs på bordet. Blir galen för det verkar stört omöjligt att hålla ordning där.

Trasa och lite Ajax, sen var jag igång. Älskar Ajax som man sprayar och sen torkar. Inte ett skit miljövänligt bara, men älskar den där Ajax-flaskan.

Avplockat och dammtorkat. Ett sovrum måste verkligen vara en dammhärd. Textilier och kläder hullerombuller, något öppet fönster och så tjocka murvliga mattor på det. Och så en katt som ska ligga i sängen i tid och otid. Skulle nog behöva storstäda sovrummet minst 2 ggr i veckan men vem tusan hinner det?

Min lilla parfymhörna. Det har landat en liten superomtyckt nyhet i gänget. Så fräsch är den. Det var min svägerskas dotter som hade den på sig så jag var tvungen att fråga vilken hon hade. Beställde direkt! Sååå gooood!

Kenzo World (just nu 30% rabatt), älskar flaskan också. Jag förstår verkligen recensionerna på sidan, fler som blev alldeles hänförda av den här doften.

Kika gärna in NordicFeels stora sommar-REA som pågår just nu. Du hittar den HÄR.

Hepp, nu snart framme här. Ska ta lite före och efterbilden på håret så ni får se. Ska bli spännande att se hur långt mitt eget hår blivit nu när man tar ut de gamla.

Hörs sen!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja75
Maja75
2 years ago

Fantastiskt god doft! Kände den på en bekant och var också tvungen att klicka med en gång 🙂 Ha en fin tisdag.

niiinis
niiinis
Reply to  Maja75
2 years ago

Visst är den fantastisk! 👌🏻🥰 Fastnat på fler alltså. 💛

Img 7181.jpg

Nästa inlägg

Somrig välkomstdrink, somriga västerbottenkrustader och provencalska potatisar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x