ANNONS

Nytt hår

/

Innehåller annonslänk genom reklam för NordicFeel, reklam för Hairtalk

Godmorgon vänner!

Det är Lill-Lördag och idag bara måste man ju göra något mysigt tills ikväll. Ja antingen i mat eller bakväg. Det ska bli riktigt varmt idag igen, vi har haft lite ostadigt väder här hos oss ett tag så det får gärna vända nu och bli supersommar.

Jag har blivit helt beroende av dessa eyepads från Pixi. Alldeles fullproppade med snabbverkande ingredienser som både lugnar och återfuktar den tunna känsliga huden under ögonen. Känns som de ger ett snabblyft. Perfekt när man känner sig lite pluffig, torr, gammal och gaggig runt ögonen.

Igår for vi mot Sthlm hela familjen. Tony skulle sitta i möten och jag hade äntligen tid för att sätta om mitt hår. Senast jag var hos frissan var i september förra året.

Jag och Milo började med att testa lunchen på restaurang Tures i Sturegallerian. Milo är ju en riktig hamburgerian, han älskar alla former av hamburgare så jag blev inte jätteförvånad att han valde en hamburgare även här.

Själv tog jag en krispig kyckling med asiatiska glasnudlar, wow…. Det var sååå gott!

Framme hos frissan, Milo med i bakgrunden. Voi voi, mina extensions har alltså suttit sedan september förra året. Som jag skrev igår var jag lite nervös över att jag skulle få skäll, men Emelie min frisör är ett sånt superproffs.

Hon hade varit med om mycket värre sa hon. Skönt det! Söker du en jätteduktig frisör som är grym på färger och extensions så finns hennes instagram HÄR, där kan du rådfråga om ditt och datt. Hon jobbar på Salong Vita.

81F9549D-ACFF-4A0C-AE50-622F6FC4CEC8

Efter Emelie tog bort mina gamla extensions såg det ut såhär. Det hade vuxit en hel del sen September då jag bara hade en kort page.

Såhär såg det ut sen när vi var klara! Håret är från Hairtalk. Första gången jag testar deras tejphår och hittills känns det faktiskt helt fantastiskt. Jag har ju haft keratinslingor tills nu, men kan säga att tejp känns så mycket bättre. Fästena är helt platta för det första så tar någon mig på huvudet i bak så känner man inga limpluppar utan inget alls faktiskt då tejpen är så himla tunn. Ääääälskar färgen som Emelie satte ihop till mig också, hon är grymt duktig. Skickade bara en bild innan på hur jag skulle vilja att det såg ut och så trollade hon fram detta.

Emelie i full gång med att fixa mitt hår inför fotograferingen efteråt.

Tyckte detta var så lyxigt hos min frissa. Här fick man som en meny att välja ifrån. Hur trevligt, sånt gillar jag! ❤️👌🏻

Nu börjar det skina upp där ute. Ska ta en liten paus i jobb nu och ge mig ut på promenad efter att jag druckit min sellerijuice. Vi hörs sen!

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00