Magisk stund!

Godmorgon älsklingar.

Åh, det finns en stund på morgonen som är så magisk så det är svårt att förklara. Det är på morgonen precis när solen börjar bryta igenom, det är sådär tyst och lugnt fortfarande, man hör allt så ingående. Fåglarna som kvittrar, suset i träden, en dörr som öppnas eller en cykel som susar förbi. Alla de där ljuden som inte hörs när dagens sorl vaknat. Exakt den lugna stunden fotade jag i vårt uterum, det är något så speciellt med just den stunden och jag älskar den verkligen.

Magiskt!

Jag är så glad att jag hela tiden blir bättre på att andas in de här stunderna. Förr har jag bara rusat förbi, inte ens sett den, inte stannat till. Vad jag måste missat i livet, jag måste ha missat alla dessa magiska stunder ju? Men, det finns inget man ska ångra. Det är att lägga ned tid och energi på saker som ändå inte går att göra något åt nu. Huvudsaken är faktiskt att man lär sig av det, att man lär sig att stanna till och njuta nu istället.

Ibland skrattar jag åt mig själv för jag kan vara ute på en promenad och komma på att jag kanske inte njutit tillräckligt av syrenerna. Då stannar jag helt sonika och bara stirrar på dom, doftar in massor och så tänker jag ”Njut av det här nu, den här tiden är så kort och det tar en stund innan det sker igen”. Kanske är jag helt knäpp, men snacka om att man hittat glädje och lycka i de små sakerna.

Hoppas jag inspirerar någon annan att stanna till lite i livet, att njuta av de små sakerna eller stunderna.

Nu startar dagen på allvar här, dags att ta tag i massa jobb. Hörs sen igen.

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie
Annelie
2 years ago

Så fint ni har det 🤗👍

niiinis
niiinis
Reply to  Annelie
2 years ago

Åh tack! ❤️

Img 7347.jpg

Nästa inlägg

Räkbakelser

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x