Brun fast man inte solar

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Img 7905.jpg
Idag blev det en riktigt slapp dag i vår familj. Jag jobbade förmiddag och sen slappade vi med lite bad och med att sitta i solen en stund. Jag är så galet nöjd med min brun utan sol som jag har nu. Den har jag haft till och från i många år, landar alltid vid den igen efter att jag provat någon annan. Många frågade om min bränna i helgen, erkände direkt att det var brun utan sol. Många som tyckte att det var en väldigt fin och naturlig brun färg. Jag solar ju aldrig, kan sitta korta stunder i solen men sen orkar jag inte mer, så ska jag vara brun på sommaren får brun utan solprodukterna jobba.

Nu har samma märke som jag använder lanserat ett ny sort som jag blev såååå nyfiken på. En spray med hualuronsyra som stimulerar kollagenproduktionen samtidigt som du får värsta brännan! Ja men GE MIG! Den innehåller också ingrediensen Arlasolve (gör så brun utan solen absorberas snabbt, HATAR kladd på kroppen) och det är mycket anledningen varför jag älskar just märket Marc Inbane. Doftar knappt något heller, det lilla den doftar, doftar bara gott. HÄR hittar du den nya produkten, 20% rabatt just nu.

Detta är den senaste nyheten jag klickat hem från Marc Inbane. Jag visste det nästan redan innan jag testade, att den skulle vara såååå bra. Detta är tan-drops som du blandar med din dag eller nattkräm och smörjer in dig med, kom dock ihåg att tvätta händerna, det glömde jag och det blev sådär bra. Två bruna handflator. Haha…. Vill du bli jättebrun är mitt tips att blanda i både dag och nattkrämen. Äääälskar! Superdryg, den här flaskan kommer räcka en hel evighet. Finns HÄR!

Nu när jag ändå tipsar om just Marc Inbane så kan jag varmt rekommendera deras BUS-vante. Finns inga bättre på marknaden, den här är överlägset bäst. Inga ränder eller fläckar, lätt att bre ut med. Mitt hetaste tips är att gnugga länge när du har på brun utan sol, upplever att det blir sååå jämnt och fint då. Vanten hittar du HÄR!

Det var dagens hetaste tips! Ett annat tips är att kolla in NordicFeels sommar-rea.

En hel del parfymer finns till rabatterat pris nu. Bl a denna goding! En riktig klassiker som doftar fräscht och sensuellt på samma gång. Älskar! Finns HÄR. (25% rabatt nu.) Vill du så kan du läsa om alla mina parfymfavoriter HÄR!

Har du hört talas om Molton Brown, ungefär det härligaste man kan ha i tvål/dusch/badväg. Eklusivt och lyxigt så man smäller av. Massor av deras produkter på REA nu så passa på för tusan. HÄR hittar du alla deras produkter.

Hepp! Dags att slå på en film här hemma. Fatherhood med Kevin Hart. Velat se den länge nu. Ha en fin kväll!

Kram Nina

31
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
3 years ago

Om man använder bus ,hur länge sitter det kvar?

Louise Karlsson
Louise Karlsson
3 years ago

Det bästa är den naturliga solen☀️☀️

niiinis
niiinis
Reply to  Louise Karlsson
3 years ago

Nja, vet inte riktigt om jag kan hålla med till 100%. Jag själv har t ex fått förändringar i några leverfläckar och har blivit avrådd att sola. Då är brun utan sol fantastiskt alternativ.

Img 7876.jpg

Nästa inlägg

Midsommar i bilder

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x