Nu släpps nästa klänning!

I samarbete med Love Forever och min nya klädkollektion.

Launchday för en av mina nya klänningar från min kollektion tillsammans med Love Forever! 👏🏻🦋👌🏻🦋 Nu är klänningen släppt så nu är det fritt fram att beställa. Den här klänningen är så snygg så den är ”to die for” enligt mig. Man lyser verkligen när man har den på sig, älskar älskar älskar! Att ha en (eller fler, det får vi se) leo-klänningar i min kollektion var ett måste. Jag älskar leo och har faktiskt alltid gjort, ända sen jag var liten faktiskt. Så en Leo-klänning var såklart ett måste.

Så, här har ni nu min andra klänning i kollektionen ”Nina”.

Du hittar den HÄR!

En helt underbar omlottklänning i viscose som faller sååå himla fint och är så behagligt att ha på sig. Jag älskar verkligen det tunna materialet som andas. Älskar ärmarna som är sådär härligt puffiga och så knyter jag den på ett speciellt sätt för att få den där perfekta draperingen och att den sitter supersnyggt över bysten. Kommer att visa er knytningen, har t.o.m video på det som jag visade i samband med när vi släppte den förra klänningen. Har man lite mage t ex så ligger det fint över lilla magen också med den snygga draperingen som blir.

Hoppas ni ska gilla den här klänningen lika mycket som jag! 🦋🦋🦋 Ska ta på mig den idag, dagen till ära. Skulle kunna ha den på mig varendaste dag faktiskt. Älskar den!

Kram Nina

74
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
2 years ago

Såååå snygg!!!
Var verkligen supersnygg!
Vad roligt att du fått vara med och göra en egen kollektion ❤️

Malin
Malin
2 years ago

Sååå snygg! Tänkte det när jag såg den på dig på bilderna från erat restaurangbesök också. 😀

Sofia
Sofia
2 years ago

Snygg klänning ❤️ Och väskan, är den ny?

Carro
Carro
2 years ago

Sååå snygg klänning! 😍 Kommer du att släppa fler?

niiinis
niiinis
Reply to  Carro
2 years ago

Jajemen! 🦋👏🏻🥰

Ohana
Ohana
2 years ago

Vilken tjusig klänning 🤩

niiinis
niiinis
Reply to  Ohana
2 years ago

❤️

Maria F
Maria F
2 years ago

Såå snygg klänning! Jag har beställt den och idag kom den! Men känns som jag har fått en helt annan klänning än den du har på dig (förutom att färgen och mönstret stämmer). Hur har du knutit i fram? Trodde ett knuten/draperingen i fram var i klänningen och när du håller ut tyget ser det ut som den är hel i fram. Du får gärna visa hur du gör för jag får inte till det så fint som du har den! Jag vill ju ha den! Så skönt material och härliga färger!

Stor kram
Maria

niiinis
niiinis
Reply to  Maria F
2 years ago

Ja jag visade knytningen i en story förut, ska lägga upp den i reels på min instagram så ni ser hur jag knyter den. ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Är jag gravid?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x