ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nu släpps nästa klänning!

/

I samarbete med Love Forever och min nya klädkollektion.

Launchday för en av mina nya klänningar från min kollektion tillsammans med Love Forever! 👏🏻🦋👌🏻🦋 Nu är klänningen släppt så nu är det fritt fram att beställa. Den här klänningen är så snygg så den är ”to die for” enligt mig. Man lyser verkligen när man har den på sig, älskar älskar älskar! Att ha en (eller fler, det får vi se) leo-klänningar i min kollektion var ett måste. Jag älskar leo och har faktiskt alltid gjort, ända sen jag var liten faktiskt. Så en Leo-klänning var såklart ett måste.

Så, här har ni nu min andra klänning i kollektionen ”Nina”.

Du hittar den HÄR!

En helt underbar omlottklänning i viscose som faller sååå himla fint och är så behagligt att ha på sig. Jag älskar verkligen det tunna materialet som andas. Älskar ärmarna som är sådär härligt puffiga och så knyter jag den på ett speciellt sätt för att få den där perfekta draperingen och att den sitter supersnyggt över bysten.

Kommer att visa er knytningen, har t.o.m video på det som jag visade i samband med när vi släppte den förra klänningen. Har man lite mage t ex så ligger det fint över lilla magen också med den snygga draperingen som blir.

Hoppas ni ska gilla den här klänningen lika mycket som jag! 🦋🦋🦋 Ska ta på mig den idag, dagen till ära. Skulle kunna ha den på mig varendaste dag faktiskt. Älskar den!

Kram Nina

9

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00