Mysig lördag!

Godmorgon alla älsklingar!

Söndag idag, vaknar upp och känner mig lite bättre till mods idag. Har haft några dagar som jag känt mig riktigt i obalans. Ångest, oro, att kroppen inte mår bra liksom…. En allmän känsla av att vara i obalans. Är det förklimakteriet som spökar, mensen är 6 dagar sen. Den har ju varit ganska så jäkla regelbunden så man reagerar ju när den bara försvinner huxflux. Är det så det funkar tro? Den bara säger hejdå sen när man är klar med ”fertiliterandet?” Så konstigt ju? Jaja, något är i alla fall knas.

Men som sagt, bättre till mods idag och det gör mig glad. Hoppas det håller i sig och att den där mensen faktiskt dyker upp. Känns som jag behöver den för att ”restarta” kroppen.

Igår var det kalas hos den här lilla godingen, hennes mamma Emelie fyllde år. Det här är lilla Milly, nytillskottet i familjen. Ja ni ser ju själva, hur charmig och söt är hon inte då? Man smälter ju som smör i solsken.

Fintårta, fruktfat och fika i solen hemma i trädgården hos dom. Så mysigt, älskar när vi alla ses. Helst nu när allt är under liiiiite mer normala former.

Efter kalaset for vi raka spåret hem till exet Magnus och Maria. Dom hade fixat så mysigt med fördrink på takterrassen. Deras takterass är sååå mysig. Strawberrie daquiri bjöds vi på, riktigt smarrigt och väldigt somrigt och härligt.

Jag hade med mig en alkoholfri bubbel då jag körde. Kan verkligen varmt rekommendera denna, så otroligt god så det är inte klokt. Drick den iskall. Kan nog på rak arm säga att detta är en av de absolut godaste alkoholfri bubbel jag druckit.

Jag googlade lite. Oddbird är ett svenskt vinhus som startades av Moa Gürbüzer. Efter att ha arbetat som socionom och familjeterapeut där hon kämpat med mycket alkoholtelaterade problem sadlade hon om för att kunna skapa viner utan alkohol. Finns att läsa här. Inget samarbete, bara tipsar.

Vi bjöds på supergod mat och jag har nappat recept på allt! Det måste man när man får äta smarrigt. Kommer lite senare.

Supermysig kväll där jag fick ha med 2 av 3 barn också, dom kvällarna värdesätter man alltid lite extra. ❤️

Nu ska jag jobba vidare här tills det är dags att få Milo klar för fotbollsavslutning. Sommaruppehåll väntar.

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 8397.jpg

Nästa inlägg

Nu släpps nästa klänning!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x