ANNONS

Äntligen fick vi ses!

/

Livet tar en verkligen på så härliga upptäckter ibland, i detta fall var det Instagram som gjorde det. När vi samlade in pengar till Erik Andersson behandling så fick jag kontakt med den här lille killen som heter Elis och hans mamma. Elis ville nämligen skänka pengar ifrån sin majblommeförsäljning till Eriks insamling. Mitt hjärta höll på att explodera. Hur fin får man vara? ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Efter det har vi hållit kontakten. Idag fick vi äntligen träffas med våra familjer med en fika på Villa Godthem, Elis och hans familj är i Sthlm på semester. Han är en superhäftig kille som älskar fotboll och har berättat så mycket intressanta saker om olika fotbollsspelare för oss. Höjdpunkten på hela semestern är att de imorgon ska få äta på La Perla – Södermalm säger han. Han älskar nämligen att bo på hotell och äta på restaurang. Vi ringde även facetime till Erik så nu har dom två också fått ha ett litet snack. ❤️🙏🏻

Tack fina familjen Appelgren för en urmysig eftermiddag. Snart ses vi i Varberg. ❤️

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00