Att njuta av segerns sötma

Godmorgon vänner!

Jag jobbar rätt mycket nu för att kunna vara lite fri under en vecka på vår semester. Behöver komma ikapp med saker också så det är lite dubbelarbete som pågår nu. En hel del pappersarbete som jag hatar så usch…. Men, har hittat världens bästa redovisningsbyrå nu så en stor sten har släppt från mitt hjärta. Snart behöver jag kanske inte ha så ont i magen.

Gårdagen började med en promenadrunda på drygt en timma och sen körde jag mina övningar. Dom finns bland mina reels på min Instagram. Har kört igång en utmaning på 30 dagar igen. Först en promenad på minst 15 min, sen 4 övningar som man kör 3 varv. Vi började med 5 på varje övning och så ökar vi med 1 varje dag. Så när 30 dagar gått kör vi 35 av varje X 3 varv. Jag behöver verkliiiiigen börja bygga upp mig själv, fy fasen nu går styrkan och stelheten utför så då måste jag hjälpa kroppen lite. Känns faktiskt riktigt bra, tar inte många minuter men känns så bra efteråt. Alldeles lagom såhär i början också. Idag ska jag göra 8 av varje.

Igår eftermiddag var det dags för minigolf för lulla familjen. Så kul, eller det brukar det inte alls vara då både jag och Milo är världens vinnarskallar och brukar bli sura som gamla blöta trasmattor en riktigt regnig dag när det går dåligt. Igår lovade jag dock dyrt och heligt att inte bli arg. Milo med, nåväl efter en del mutor men till slut lovade han.

Vår minigolfbana är riktigt fin och välskött. Alltid trivts där.

Bild från Tonys story.

Så koncentrerad! Kan säga att jag gjorde livets minigolfrunda igår. Alltså, wow! Jag vet faktiskt inte vad som hände med mig, men jag var ”on fire” alltså. 🔥 Allt bara funkade och jag gjorde ett resultat som sopade banan med övriga familjemedlemmar. Haha….

Det började bra, eller vad säger du?

Det slutade med en sjua dock, men 37 slag på banan. Han i kassan sa att han aldrig sett ett bättre resultat hos en amatör. Wow! Vilket utlåtande…. Jag med min vinnarskalle höll ju på att kissa på mig av glädje. Haha, detta är säkerligen bara en engångsföreteelse men jag tänker njuta av segerns sötma så länge jag kan. (Ni som sett min Instagramstory vet vad jag talar om.)

Gladaste tjejen vid sista hålet kan jag lova. 😅

Hepp, dags att fortsätta jobba. Vi hörs lite senare. Idag kommer drinktips.

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ohana
Ohana
2 years ago

Kissa på mig av glädje du är ju för rolig 🤭 Ja det är bäst man tömmer sig innan man skrattar, nyser annars så är det rätt kört 🤭 Stel ja det är bara förnamnet tar ju en vecka innan man kommer upp ur sängen på mornarna 🤭 Men tur att man ser yngre ut än vad man är ja de säger ju så iaf 🤭 Nä om man skulle ta å springa till kylen å fylla på sitt glas 🤭 Träna lite 😎

Img 9263.jpg

Nästa inlägg

Snabba bakelser med vit choklad

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x