ANNONS

Pannkaksmuffins de luxe

/

Godmorgon raringar!

Ligger och drar mig här men ska alldeles strax kliva upp och ge mig iväg på en promenad. Ska lyssna på podd och bara gå och gå. Ibland är det så skönt! Sen fortsätter jag med övningarna, idag är det 9 av varje. Tyckte bannemig att jag kände mig starkare på armhävningarna igår. 😅

Nu ett frukosttips som heter duga. Igår gjorde jag dessa härligheter till frukost och jag kan säga att det var uppskattat de luxe. Ibland blir man riktigt poppis. Igår var en sån dag!

Pannkaksmuffins de luxe, 12 st

2 dl vetemjöl

2 msk strösocker

3/4 tsk bakpulver

1 krm salt

1 tsk vaniljsocker

4 dl mjölk

3 ägg

1/2 citron (rivna skalet)

Garnering:

Blåbärssylt

Vispgrädde

Mynta

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 225 grader.

2) Fyll en muffinsplåt med bullformar, alternativt att du tar dubbla bullformar på en vanlig plåt.

3) Blanda mjöl, socker, salt, bakpulver, vaniljsocker i en bunke.

3) Häll på mjölken och vispa runt tills du har en klumpfri smet. Knäck i äggen och vispa till en jämn smet.

4) Häll i smeten i formarna, spar ca 1/3 av kanten.

5) Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 min eller tills de fått fin färg. De kommer vara stora och fluffiga i ugnen men sjunker snabbt ihop när du tar ut dem.

6) Servera med sylt, myntablad och grädde.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄRFölj mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00