Smidiga boxar med mat

Vissa samarbeten är verkligen extra extra roliga att göra. Detta är ett sånt, jag gick igång på alla sjutton kan jag säga, kommer definitivt att fortsätta beställa för jag har fått en sån nytändning med matlagningen igen tack vare Hello Fresh. Har ni hört talas om det?
Nämen huuuur bra är det? Jo jag ska förklara. Du får hem 4 färdiga rätter direkt utanför dörren i en sån här kartong. Du väljer själv vilka rätter du vill ha så det följer inte med något du INTE gillar, sååå bra. Annars har min erfarenhet att vissa maträtter känts lite sådär men det har fått gå, här får du själv välja bara sånt som du själv äter och gillar. Med min rabattkod HELLONINA925 får du upp till 925 kr rabatt på din 4 första boxar. För att få rabatten klickar du dig in HÄR!
I den finns det 4 olika papperspåsar med en rund cirkel med olika färger på. Den här ovan är grön som du ser. Varje påse innehåller ingredienser till ett helt recept (kyl- och frysvaror kommer i en slags frysbehållarpåse). Varje ingrediens är i exakta mått så inget går till spillo. Inget svinn alltså.
Det följer också med 4 otroligt pedagogiska recept, superenkla att följa och riktigt härliga. Jag har gjort recepten till 2 kartonger hittills och alla har varit sååå goda! T.o.m så ungarna varit pepp och så nyfikna på vad det blir för mat?
Här var det dags för ett härligt grillrecept, passar ju perfekt nu under sommaren. Helt egna förpackningar från Hello Fresh med deras ingredienser. Kändes så fräscht allting.
Snabbpicklad rödlök (så enkelt att göra) och ingredienser till en gurksalsa. Gissa hur gott detta blev alltså?!
Halloumiburgare med pommes, gurksalsa och Picklad rödlök, 4 port 1 kg potatis 2 rödlökar 2 salladslökar 1 gurka 1 knippe mynta 1 lime 100 g salladsmix 2 msk socker 50 ml vitvinsvinäger 2 dl vatten 4 st briochebullar 400 g halloumi 50 g majonnäs Gör såhär: 1) Sätt ugnen på 220 grader varmluft 2) Skär potatis i 1 cm tjocka pommes. Lägg i plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar. Rosta i ugnen i 25-30 min. 3) Skiva rödlök och salladslök tunt. Finhacka mynta och gurka. Dela lime i klyftor och skölj salladsmixen. 4) Hetta upp socker, vitvinsvinäger och vatten i en kastrull. Tillsätt rödlök när sockret smält och låt sjuda i ca 2 min. 5) Fiska upp rödlöken från kastrullen och lägg den i en skål. Låt kastrullen stå kvar och vinägern reducera med hälften. Lägg gurka, salladslök och mynta i skålen med rödlök. Låt vinägern svalna och häll den sedan över grönsakerna, skvätt limejuice över också. 6) Värm briochebullarna hela i ugnen i 3-4 min. Skär halloumi i 1,5 – 2 cm tunna skivor. Pensla dem med olivolja och grilla dom på grillen i ca 4-5 min på varje sida. 7) Dela briochebullarna och bred majonnäs på varje del. Bygg burgarna med salladsmix, halloumi och gurksalsa. Servera med pommes och limeklyftor. Jag kan verkligen varmt rekommendera dessa boxar. Detta är helt klart de bästa ”matkassarna” jag provat alla kategorier. Kommer absolut fortsätta att själv beställa därifrån, sååå nöjda är vi hela familjen. Du binder inte upp dig på nånting utan får avbeställa när du vill, du kan t.o.m hoppa över vissa boxar. Kom ihåg om du beställer, HELLONINA925 ger dig upp till 925 kr rabatt på 4 första boxarna. HÄR får du rabatten. Kram Nina
26
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gunbritt Dahlin
Gunbritt Dahlin
2 years ago

Så himla tråkigt att de inte levererar norr om Dalälven. Har fått flera rabattkort som jag inte kunnat utnyttja och det stör mig så.

Katta
Katta
2 years ago

Hej,va synd att vi redan beställt vår/våra lådor😅
Men jag har en fråga ang.dina band runt huvet.Hur får du dom o sitta kvar?
Har ett par stycken men dom sitter lixom inte på plats.
Hahah i lands problem jag vet:) kul blogg by the way.

Jessica
Jessica
2 years ago

Hej Nina
Håller med jättebra boxar, min äldsta son 26 årkom hem till sin mamma och ville vi skulle laga mat ihop, Tack Nina för en underbar blogg
Ha en fortsatt fin sommar.

Nästa inlägg

Så ledsen när han åkte!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x