Magiska Slite Strandby

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel 

Detta blogginlägg skulle kommit in för flera dagar sedan men något hade blivit knas, kommer här nu i sin helhet. Vi har just landat hemma så imorgon är jag tillbaka som vanligt igen på bloggen. 

Ja var börjar man? Har haft helt galet härliga dagar på Gotland, känns som jag åkte dit som en person och nu är jag en annan. Det är något magiskt över Gotland, något som är svårt att beskriva. Som att man tvingas till att tagga ned och gå in i någon form av lugn. Svårt att förklara, men jag är så otroligt tacksam för allt jag får uppleva. Låter säkert klyschigt men ni som följt mig länge vet ju att jag jobbat hårt med mig själv i många många år. Från att ha brottats med svår psykisk ohälsa till att verkligen ha försökt hitta mig själv på andra sidan om det. Där i ingår att lära sig att vara tacksam, det har hjälpt mig så enormt att ändra olika mindset. Ni anar inte!

Nu ska jag fortsätta berätta om resan. Vi börjar i Slite. Där lyckades vi hyra en stuga åt oss i 2 nätter. Vi tyckte det verkade så mysigt där så vi satsade på att hitta något.

När vi vaknade upp i Slite så började jag med lite nagelfix. Hittade så himla fint nagellack från Essie. Superhärlig färg verkligen. Du hittar det HÄR! Såg att just Essie hade massa härliga nagellack på REA nu också. HÄR hittar ni Essies alla nagellack. Kan verkligen rekommendera deras Quick-E Drying Drops. Alla nagellack torkar på nolltid med dessa droppar – ÄLSK!

Vi såsade faktiskt länge i stugan. Tog en lång sovmorgon och sedan gick vi till Strandbaren och åt en lunch.

På eftermiddagen hade vi bokat tid vid poolen. Då får man en egen solsäng att utnyttja under 2 timmar. Vi bokade dubbla tider då det fanns plats. Riktigt mysigt att liggs där. Det var kallare än vad det ser ut dock, men Milo som inte har någon känsel…. ja jag börjar faktiskt tro att han är född helt utan känslor för kyla. Haha. Han badade på som om ingenting hänt. Tur att poolen ändå var uppvärmd.

På kvällen hade vi bokat bord på Strandbaden, där spelade trubadurer också så det var hur trevligt som helst. Jag åt 3 förrätter, det kan vara det godaste som finns. Det blev rökta räkor (en ny craving), chips med löjrom, rödlök och crème fraiche. Sen tog jag en chèvresallad. Tony åt löjromspizza och Milo en Margaritha. De hade nämligen vedugnbakade, mums!

På kvällen tog vi en liten tur vid vattnet. Så himla fint där. Man blir lyrisk på riktigt. Vatten och hav är det verkligen något speciellt över. Att bara stå och titta ut över det ger ett lugn i hjärtat. Jag måste någongång få leva vid vattnet, det är verkligen min dröm.

Superhärlig vistelse på fantastiska Slite Strandbar. Tänk, hade jag inte frågat mina följare på Instagram så hade jag ju helt missat detta stället.

Fortsätter vår resa i nästa inlägg.

Kram Nina

60
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
2 years ago

Ser underbart ut Nina 🥰 Måste få fråga om dina jeans du har på dig, de ser super snygga ut 😘

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
2 years ago

Dom är från H&M ❤️

Img 7188.jpg

Nästa inlägg

8 vanliga livsmedel som kan vara livsfarliga

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x