ANNONS

Vad heter din fiffi och flash av boobs

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon vänner!

Sooooom jag har skrattat åt er på min Instagram, upphovet till skrattet var denna bilden. Ni anar inte vilka namn som dök upp, haha…. Skrattade jag så jag tjöt! 😂 Kolla in min story på >>Instagram.<< Själv så blev min döpt till ”Get hard”. Haha….

Igår kväll efter regn och åska så åkte vi för att köpa glass. Tony tog också med sig kameran och ville fota solnedgången. Jag hade redan tagit på mig nattlinnet och knäppt av mig bh:n men följde ändå med. En kofta och ett par mysbyxor så var man redo. Förresten koftan…. Skönaste koftan jag haft! Så mjuk och härlig, använder den jättemycket. Fanns en kvar på REA, finns HÄR.

1) HÄR // 2) HÄR (på REA) // 3) HÄR (på REA) // 4) HÄR (på REA) // 5) HÄR// 6) HÄR

Apropå koftor! Kolla så mycket fint att fylla på höstgarderoben med. Kofta lär ju vara det absolut skönaste plagget när hösten kommer. Jag ÄLSKAR koftor, helst beiga. Det är sååå fint!

Nog fick vi en solnedgång allt. Ska verkligen försöka njuta av dem innan de liksom blir för tidigt med dessa solnedgångar. Det var verkligen hur mysigt som helst där på stranden igår. Nästa gång kanske vi tar med lite te och mackor och sitter där och njuter till den. Tips! ❤️

När vi skulle gå hem skulle jag vara lite rolig, ja bara för att jag inte hade någon bh på mig, så jag drog upp nattlinnet och flashade boobsen för Tony. Det var bara det att han hann och fota det, gud som vi skrattade! 😂

Ja, så kul kan man ha en alldeles egentligen grå och regnig onsdagkväll som återhämtade sig till en fin kväll.

Nu ska jag klä på mig och gå ut på en morgonprommis. Vi hörs sen!

Kram Nina

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00