15 årig bröllopsdag

Godmorgon!

Idag för exakt 15 år sedan vaknade jag förkyld. I en husvagn. Med 3 tjejkompisar. Efter över 6 månaders rigorös planering hade det äntligen blivit min bröllopsdag. Skräcken när jag kände förkylningen alltså….. Man FÅR liksom inte bli sjuk på sin bröllopsdag.

Jag rusade in till mamma i huset, vi bodde nämligen i mamma o pappas husvagn utanför deras hus. ”Mammaaaaaaa – jag är förkyyyyyyyld!” Jag skrek nästan. Mamma var så cool, menade på att vi sovit med AC:n på och att det var därför man kunde känna sig lite förkyld. Nästa skräck och katastrof kom när jag skulle ta på mig mammas uppsydda bröllopsklänning. Den var för liten….!!!! Mamma var cool igen. Du har samlat på dig vätska bara, åk till frissan nu så kommer du i den sen.

Hon hade rätt med båda! Jag blev inte förkyld och jag fick på mig klänningen. Mammor kan vara så jäkla bäst ibland.

Sedan följde ett av mina liv lyckligaste dagar. Hade aldrig kunnat tro att det kunde vara så underbart att få gifta sig. Att bli ”ett” med någon var verkligen hur fint som helst.

Denna någon ligger här bredvid och snarkar fortfarande. Han gör mig lika lycklig idag, han ger mig trygghet och kärlek så som jag länge hade svårt att tro att man kunde få och känna. Visst bråkar vi och är oense, jag kan bli så irriterad på han ibland så jag går åt. Gud, vi är ju normala människor. Men, han är verkligen min människa, han som var menad för mig…. ❤️

Grattis till oss på bröllopsdagen. 15 år har jag fått vara gift med dig. I ur och skur, i lycka och sorg, i flyt och kamp, i svåra tider och de lite enklare….hela tiden har du stått fast vid min sida och jag är så tacksam för det. Tack för du valde mig. Jag väljer dig varje varje dag!

Älskar dig! ❤️

119
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pernilla
Pernilla
2 years ago

Grattis på Bröllopsdagen och vilka fina ord om din man.

Sofia
Sofia
2 years ago

Grattis på bröllopsdagen ❤️Kristallbröllop 🔮🤩

Jeanette
Jeanette
2 years ago

Grattis på bröllopsdagen ❤❤

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
2 years ago

❤️

Eva
Eva
2 years ago

Mammor är alltid precis sådär bäst❤️

Img 0973.jpg

Nästa inlägg

Nytt fint porslin och organiserat kylskåp

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x