Renovering och lite energilöst

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Hej vänner!

Hoppas ni har en mysig lördag so far. Jag känner mig lite energilös, får såna perioder ibland och just nu är en sån. Sovit lite dåligt ett par nätter dessutom och då blir det ju inte direkt bättre. Ska dock ta tag i mig själv här strax och fixa mig, sen ska vi ut på lite ärenden.

Ja, vi hade ju bröllopsdag häromdagen. Det blev verkligen inga utsvävningar alls, bara hemmavid med plock framför TV:n. Det var dock hur mysigt som helst faktiskt. Jag ÄLSKAR ju allt vad plock heter.

Igår började dagen med ett möte i Sthlm. Vi hade mötet på den andra Pom & Flora och det var ju minst lika gott. Jag valde återigen havregrynsgröt (glutenfri vegansk) med hjortronsylt, havremjölk och turkisk havreyoghurt uppepå. Det är såååååå gott! Sen ett bananbröd till det också. Rekommenderas varmt.

Igår testade jag min nya plattång, GHD Platinum + (just nu 20% rabatt). Min gamla har verkligen kämpat hårt i en evighet med mig kan jag säga. Började få beläggningar på sig och liksom fastnade i håret. De ska ju åka i håret sådär följsamt och härligt. Den här nya var verkligen överlägset bra, värms upp på några få sekunder. Gör dessutom jättefina lockar och plattar i raketfart. Så nöjd!

Här testade jag först att bara platta mitt rusiga hår, gjorde exakt 3 drag med plattången och det blev typ slätt direkt. Grymt! Sedan lockade jag lite snabbt också för att testa, blev perfekt.

Igår kväll blev det en energilös kväll i soffan. Vi hämtade take away och bara såsade i soffan med myskläderna. Var åtminstone glad för den här buketten jag fick av Tony på bröllopsdagen. Såg mer Fredagsmys ut med den på bordet.

Något jag ser fram emot denna helgen är att vi ska ta tag i gästrum/kontor. Det har bara stått och sett tråkigt ut sen vi flyttade in. 2 burkar av den här färgen från Rusta står och väntar. Ska efter många om ändå måla om därinne, har velat i ett år nu. Haha…. Den här färgen är så fin och väldigt billig, och ändå bra. Har köpt ny säng in dit också, hittade på fyndis på IKEA. Den sängen som står där inne är typ Theddes och Milos gamla 90 säng, den har verkligen gjort sitt och är både kissad i och lite flyttskadad. Haha…. Har gjort möbeltvätt på den men det blir ju aldrig bra. Köpte en snorbillig sängstomme som jag ska måla i samma färg som väggarna också, så jag hoppas det blir myyyys och riktigt fint därinne. Ska ta lite före och efterbilder sen så ni får se.

Nähä, dags att dra! Vi hörs sen.

Kraaam Nina

60
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sophia
Sophia
2 years ago

Älskar den färgen, den är så varm och behaglig. Tycker för övrigt om Rustas färger, lätta att måla med och bra pris är ett plus. Spännande att följa er renovering.

niiinis
niiinis
Reply to  Sophia
2 years ago

Visst är den fin! ❤️👌🏻 Gillar också dem.

Img 0959.jpg

Nästa inlägg

Lyxiga Korvgratängen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x