Overnight Oats och Söndag

Godmorgon Söndag!

Innehåller annonslänkar för Cellbes och H&M. 

Vi kom aldrig igång med någon renovering av något gästrum/kontor igår, gud min energi är verkligen låg nu. Det blir ju inte bra då ändå. Ingen idé och pressa sig själv tänker jag, bättre att ta tag i det när man är piggare.

Jag har just gjort lite overnight oats här hemma. Ett superbra tips till dig som vill ha något snabbt gott och nyttigt att sen kunna grabba från kylen. Perfekt till frukost, mellis eller kvällsgotta. Köpte perfekta ”jars” med lock från Clas Ohlson på 2,5 dl stycket. Nu höftade jag lite men jag ska försöka ge dig receptet.

OVERNIGHT OATS, 4 små

4 dl havremjölk ( du kan också ta vatten, mjölk, soyamjölk, mandelmjölk osv)
4 dl havregryn
2 bananer
2 krm salt
2 tsk kanel
2 tsk kardemumma
1 msk lönnsirap (kan utelämnas)

Gör såhär:

1) Blanda  havregryn, vatten, salt, kardemumma, salt, kanel, mosad banan och lönnsirap i en glasburk eller liknande. Det är bra om du kan sätta lock på det i kylen. Ställ i kylen i minst 2 timmar, gärna hela natten.

2) Toppa med bär, banan, kokosflingor m.m. Du bestämmer själv.

Ps: Gillar du receptet får du mer än gärna klicka i det lilla hjärtat under inlägget. 

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Vas HÄR // Duk HÄR // Ljusstakar HÄR

Jahapp, jag ska ta tag i denna Söndag här. Får se när han som sover i gästrummet (Mellan) vaknar så man kan ta tag i renovering. Han släntrade nämligen in tiiiidigt i morse, han såg lite trött ut så jag tror att han kommer snarka typ hela dagen idag. Tänk när man var ung och orkade en en frostnatt sådär? Haha…. Gud när gjorde man det sist? Det var en herrans massa år sen i alla fall. Skulle man göra det nu så skulle man ju hamna på sjukan typ. 🤪 Har i alla fall tänt ljus här och gjort mysigt, det ska bli lite varmare såg jag nu så kanske får vi lite mer sommarkänsla innan den lämnar oss för denna gång.

Ha en fin Söndag!

Kram Nina

102
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
2 years ago

Hej! Jag håller på att piffa lite hemma, blir alltid så sugen på det när sommaren går mot sitt slut. Har funderat på vad jag ska ha för lampor över matbordet, och såg dina skymta på bilden i inlägget. Var kommer de ifrån? Supersnygga!!

niiinis
niiinis
Reply to  B-M
2 years ago

Köpte skärmarna på IKEA. ❤️❤️❤️ Jag känner precis som du. 🥰

Nästa inlägg

Renovering och lite energilöst

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x