Middag med vänner

Annonslänk genom reklam för Cervera, Campadre, Jotex

Heeeej äsklingar!

Idag är man lite trött i håret. Vi hade vänner över på middag igår och det var sååå trevligt. Jag dukade på dagen och lät faktiskt duken vara sådär rynkig som linneduk ska vara enligt mig. Kändes mycket avslappnat än när den är struken.

Älskar våra tallrikar från Jotex. Har även assietter, såg att de var på rea nu. Besticken var det också rea på nu, hela 30% rea.

Vinglas från Iittala, servetterna är lite stelare varianter som är lättare att vika. Köpte på Hemköp men de finns också att beställa HÄR!

Köpte världens godaste rödvin. Tips tips! Gjorde nämligen högrevsgryta som puttrade i 10 timmar i slowcooker . Det blev sååå galet smarrigt!

Men innan grytan så smaskades det på lite plock. Kan verkligen rekommendera plocktallriken med de 3 små skålarna. Allt fick plats så den var liksom helt komplett. Gjorde 2 dippsåser och sen vanlig lite starkare salsadipp. Plocktallriken är tokbilligt just nu, finns HÄR.

Karlarna hängde i bubbelkoppen i ett par timmar innan maten. Tjejerna hängde i uterummet och satt och ”catch up”.

Vi fick sällskap av 2 karlar när de fått nog av bubbelkoppen. Man blir faktiskt helt slut när man sitter länge, vi har väldigt varmt i vår också.

Vi åt gott! Här en blåbärscheesecake efterrätt. Så vansinnigt smarrigt. Recept kommer.

Vi hade med oss lite ungdomar ett tag också men dom missade jag att få med på bild. Dom drog vidare innan jag hann på kameran. Alltid trevligt när dom vill hänga med oss ”gamlingar”.

En supertrevlig kväll och så härlig energi. Känner mig alldeles upplyft om än lite trött i håret som sagt. Man behöver inte dricka mycket rödvin för att känna av det dagen efter.

Hepp, nu ska jag läsa bok. Har beställt en så spännande bok, kan visa er i veckan. Ha en fin kväll.

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie Ankarloo
Annelie Ankarloo
2 years ago

Superfina tallrikar, är de även glaserad under? Blir det lätt repor efter bestiken?

niiinis
niiinis
Reply to  Annelie Ankarloo
2 years ago

Har inte märkt några märken ännu alla fall, vi har använt dom mycket. Glaserad på undersidan. 😀

Img 1921.jpg

Nästa inlägg

Polarkakor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x