ANNONS

Makeover gästrum/kontor

I samarbete med Arcy

Hej fina ni!

Åh, nu är ÄNTLIGEN vårt gästrum/kontor klart! Så typiskt mig och bara borra ned skallen och köra på, när jag väl börjar så vill jag bara bli klar! Effektivt och bra, men sen brukar jag bli rätt slut efteråt, sååå typiskt mig. I alla fall, du ska få se bilder lite längre ner i detta inlägg på hur det blev. Jag är sååå nöjd, det blev verkligen hur fint och mysigt som helst. Men innan bilderna så vill jag börja med att berätta om en tjänst som i alla fall jag fallit som en fura för. Vad sägs om 50 blanka tidningar i ett? Jag äääääälskar blanka tidningar.

Här satt jag och bläddrade bland alla tidningar! Funkar lika bra på dator, iPad eller telefon.

Det som är negativt med blanka tidningar är dock att dom brukar vara så in i helskotta dyra. Vill man köpa en om inredning, en om bakning, en om mat och en om lifestyle med lite smått och gott i så kostar det ju flera hundra kronor. Men inte nu längre! Nu ska du få ett erbjudande på detta lyxiga som i alla fall jag är helt överlycklig för.

Här är några kategorier som ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Mat & dryck, hem & inredning och livsstil & nöje. Det finns massa mer som mode, ekonomin, dagstidningar, sport och annat härligt som crime-tidningar t ex.

Nu får du som läser här ett supererbjudande

. Först och främst får du börja med att läsa ALLA magasin gratis i 6 veckor.

Det finns över 50 magasin att läsa och dom har du obegränsad tillgång till. När 6 veckor har gått så börjar du betala och då betalar du 89 kr/månad, men bara så länge du vill. Du får avbryta din prenumeration när du vill. Du får ett familjeinlogg som det heter så upp till 5 personer kan logga in på 5 olika enheter och få tillgång till olika magasin, alla har ju olika smak så detta är ju bara helt fantastiskt! Du väljer själv om du vill läsa själv eller lyssna. Du kan också ladda hem magasinen så att du kan fortsätta läsa den offline t ex på flyget eller på en roadtrip där internetanslutningen kan vara usel på vissa ställen.

Samma när jag ska laga någon ny mat eller letar inspiration till nya bakverk. I helgen hade vi ju vänner på middag, då satt jag och läste i matmagasinen för att få lite inspiration till middagen som jag lagade.

Klicka in på min länk HÄR och signa upp dig, erbjudandet ligger klart där och väntar på dig! Behöver inte fylla i någon rabattkod utan erbjudandet är redan inräknat. 🤩❤️ Happy inspiration säger jag!

Innan jag gjorde en makeover på det här rummet så läste jag flera av inredningsmagasinen för att hitta inspiration. Kolla bara här ovan, dessa är saxade ur några av inredningsmagasinen. Det kan jag verkligen rekommendera om du som jag vill göra om lite hemma såhär när hösten knackar på dörren. Man får massor med inspo och tips på det sättet.

Blev himla mysigt och tänk vad mycket i inspiration man kan få som man själv omvandlar till något som passar en själv.

Den här bilden fick mig t ex att våga hänga tavlorna lite annorlunda ovanför sängen. Blev sååå himla bra och inte sås stel känsla som det lätt kan bli när man hänger tavlor exakt i symmetri.

Nu är jag sugen på att ta tag i ett rum till, tror det får bli Milos kanske?

Glöm nu inte att signa upp dig hos Arcy för 6 veckors gratis läsning av massor med härliga blanka magasin! Därefter betalar du 89 kr, fritt av avbryta när du vill. Upp till 5 enheter kan vara uppkopplade samtidigt. Klicka in HÄR för att ta del av erbjudandet, inspireras och njut.

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00