ANNONS
Integritet på Tailsweep

Höstmyset

I samarbete med Skånska Byggvaror

Svårt att tro att det bara är någon vecka sedan som vi hade världens sommarväder, kan inte nog tacka för att vi fick njuta av sista ”sommardagarna”. Vi vet ju vart det är på väg nu, hösten är på intågande. Något jag verkligen ser fram emot med hösten är att jag ska få sitta i vår bubbelkopp. Snacka om vardagslyx, snacka om att vi alla i familjen älskar att sitta i den. Mitt bästa är när det är fredagseftermiddag, vi har båda jobbat klart för dagen, jag har fixat lite goda snacks, poppat en flaska bubbel och så sätter vi oss i bubbelkoppen och bara njuter.

Vi har ju i många år haft ett spabad i plast. Dom vi haft har inte varit gjorda för att ha på vintern utan dom packar man snällt ihop i september för att vinterförvara. Ni vet ju hur det gick med det vi hade, Tony envisades med att ha det framme under hela hösten och så slutade det med att vattnet frös till is och vi fick stå och hacka med hammare för att få loss allt.

Haha… Hemskt! Men nu kommer vi äntligen kunna njuta året om med härliga varma bad för har vi ett 5-sitsigt lyxigt spabad som heter Adrum Kvadrat Plus by Westerberg (⬅️länk till spabadet) från Skånska Byggvaror.

Något jag var lite nervös för när vi äntligen fick hem vårt nya spabad var hur mycket det skulle kosta i månaden att ha det igång. Nu, såhär flera månader efter att vi fått igång det, då är jag på riktigt överraskad över hur lite det höjts. Det är inte mycket ska jag säga. Vårt spabad är energisnålt och då ska tilläggas att vi brummat på med 39,5 grader hela tiden. Ja, hela sommaren också faktiskt. Jag älskar ju när det är riktigt varmt. Det skönaste när man har mensvärk är ju att sätta sig i bubbelkoppen och låta värmen lindra. Vet inte hur många träningsvärkar den lindrat under dessa månader? Och Tonys onda rygg.

Det är också så kul när stora killarna haft vänner över och kunnat sitta och plaska halva natten i den. En kväll var det hockeyspelsturnering och spabad. Då var det livat vill jag lova, men vad kul dom hade.

Något jag också klurade på var om den skulle vara jobbig att sköta? I vår familj är det bara jag som sköter dessa spabad. Tony tror inte att han kan och dessutom tror han att jag är värsta proffset. Haha… det kan väl han få tro. Det enda man ska hålla ordning på egentligen är att det alltid finns klor i. Och att kolla med provstickorna att det är bra värden i den. Sköter man det har du ett underbart rent och härligt spabad hemma.

Använder vi massagestrålarna då? Såhär, på fredagar när vi har vår lilla AW i spabadet så brukar vi börja med det. Då tar vi en varsin plats och så kör vi för fullt, den strålen upp i nacken löser de allra värsta spänningarna t.o.m för efter ca 3-4 minuters massagestråle så börjar det klia nåt så kopiöst. Bästa tecknet på att det satt igång blodcirkulationen. Såååå sköööönt!

Just nu såg jag att dom har en kampanj på locklyftare till spabadet. Det måste nog vi också införskaffa. Köper man ett spabad nu så får man det för 495 kr nu och man spar 2500 kr.

Det är nog väldigt smidigt att ha, håller ordning på locket och gör det enklare att lyfta av. Nuförtiden är dom inte tunga alls men allt sånt som förenklar är ju härligt tänker jag.

Är du intresserad av ett spabad kan jag verkligen varmt rekommendera ett från Skånska Byggvaror. Kika gärna på fler, du hittar dom HÄR.

Vi är från hjärtat verkligen sååå nöjda med vårt, ser fram emot en höst och vinter när vi ska få sitta och njuta i vårt. Nu innan hösten barkar in ordentligt så ska vi bygga upp vår paviljong över så snön håller sig borta och även om det regnar så kan man sitta och pysa där under.

På Fredag ska det bubblas igen. 😀

Kram Nina

6

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00