Spännande dag

Innehåller annonslänk för min bakbok på Bokus

Godmorgon vänner!

Svärisarna har släktingar från Norge på besök (ja min svärfar är norsk) så igår åkte vi ut med min bakbok till dom. Dom ville ha en, känns alltid lika overkligt att man har gjort en egen bakbok som någon vill ha. Haha…. Den finns att köpa HÄR.

Väl därute så fick vi se en väldigt nöjd svärfar som fick husera runt med den här hjullastaren. Intill deras gård finns en till gård som numera är Tonys brors. Där håller de nu på att röja undan massa bilar som stått och samlat på sig mossa. Japp, du läste rätt. Mossa växer på bilarna, så du kan ju tänka dig hur länge de stått!

På min Instastory igår så kunde jag verkligen inte sluta skratta! Haha! Snacka om att ha stått länge. Sen kunde jag inte sluta skratta åt Tony heller som gjorde parodi på sig själv som den riktiga bondläppen han är. Inte konstigt att vi båda längtar ut på landet. Haha!

Intressant och stå och se hur svärfar lyckades få med sig skrothögarna som nu ska hämtas upp.

Ska bli kul att följa dem här resan, att se när Tonys bror och hans familj bygger upp detta till något jättefint.

Hepp! Nu ska jag börja fixa mig i ordning, ska på möte med Ananas produktion som är produktionsbolaget jag anlitar för att göra min Youtubeserie som kommer framöver. Jag ska få kika på första avsnittet idag, är allt som det ska tutar vi vidare med dom andra avsnitten sen. Spännande minst sagt!

Ha en fin dag nu så hörs vi sen!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Men hur är det möjligt? Aldrig begripit mig på folk som bara låter saker förfalla. Visst, jag förstår att det kan finnas anledningar, sjukdom etc, men att göra ingenting känns ju som det sämsta alternativet.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Han som bott där innan var med om en svår bilolycka för många år sedan, blev alkoholiserad och traumatiserad, blev också väldigt sjuk av sina skador och slutade med att han amputerade benen och avled av sepsis. Kanske inte så pepp att fixa gamla bilar som stod på gården då.

Nästa inlägg

Makeover gästrum/kontor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x