Meditation, skön helg och positivt tänk

Innehåller annonslänkar genom reklam för Bubbleroom, Vero Moda och Stinaa J

Godmorgon vänner!

Måndag in the house. Helgen säger verkligen bara poff så är den över. Hörni, snabbt till något annat. Jag har börjat meditera på allvar, 45 min varje morgon. Går upp en timma tidigare för att tända ljus och göra mysigt. Har gjort det några dagar och bara älskar det. Efteråt känns det nästan som att jag sovit, så konstig känsla men jag är som nyvaken när jag avslutar. Häftigt! Jag gör det för min själs skull, jag gör det också för att manifestera positivitet i livet. Hur jag ska tänka positiva tankar och vara tacksam. Kan verkligen rekommendera alla att meditera, allt från 5 minuter till en timma. En del kör två timmar, det har jag svårt att få in men 45 min avvarar jag. Får se vad detta ska ge, är på något sätt spänd på vad detta ska ge.

I lördags åkte vi till Västerås för att bowla och käka på OLearys efteråt. Milo älsksr OLearys och allt kul man kan göra där, vi vuxna tycker också att det är riktigt skoj. Dock så hände något som aldrig hänt förut. Jag fick spö av både man och barn i bowlingen. En ny era är här tydligen. Jag måste för fasen steppa upp mitt game om jag ska kunna vara med och tävla framöver utan och bli helt överkörd. Haha!

Img 2451.jpg

Igår hade vi en riktig mysdag. Först så var vi och tittade på Milos fotbollslag. En riktigt spännande match då de var de två topplagen i serien som möttes. Det laget som vann skulle också vinna serien. De vann med 3-2 så gissa hur spännande matchen var. Jag var helt slut efteråt.

Lång svart kofta HÄR // Sneakers HÄR // Jeans HÄR. Långkoftan är så mjuk och skön verkligen, älskar älskar den. Finns i beige också, måste beställa. Jeansen har massor med stretch och är jättemjuka, jag älskar mjuka jeans som ger efter. Sneakersen har jag berättat om tidigare i det HÄR inlägget.

Efter maten åkte Milo iväg med en kompis och jag & Tony åkte ut till Bredsand bara för att sitta och njuta av vädret. Vädret i helgen har ju varit sådär magiskt härligt. Blev ett superfint avslut på helgen.

Nu ska jag jobba vidare här, ska tipsa dig om en granola jag gjorde i morse som var sååååå god! Godaste jag ätit på riktigt. Sen kommer också veckomatsedeln. Hepp, då är vi igång med en ny vecka. Nu gör vi något riktigt bra med den.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
2 years ago

Hej.
Vad har du för storlek pålångkoftan..?
Vet inte vilken storlek som passar mig..är 1.57.
Ha en bra dag

Img 2013.jpg

Nästa inlägg

Hösten är här på allvar & HÖSTOUTFITS

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x