Några fantastiska skönhetsprodukter

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Måste berätta om mitt efterlängtade paket från NordicFeel. Det blev en stor beställning denna gången. Vi ska på fest nästa helg och jag känner för att verkligen blinga till mig på allvar och få ordning på mitt face som inte mått så bra under en period nu. Till festen är tanken att jag ska bära glittersmink, ja jag ska gå all in, det blir glittersmink ända upp till taket. Haha…. Längtar!

Jag ÄLSKAR ju (som du säkert ser på bilden) dessa lösögonfransar. Dom är perfekta och passar superfint till vardags också. Ett tips om du tycker att dina ögonlock blivit lite pösiga och rynkiga, använd lösögonfransar. Det trollar bort sånt direkt. Du hittar dom HÄR.

Blev två paket av den lite festligare sorten, dom är lite tätare och längre. Dom hittar du HÄR.

Alltså, ni måste höra historien bakom denna parfym. Såhär, jag har haft en parfym som landat i min näsa säkerligen 20 ggr. Varje gång har jag tänkt att jag bara måste ta reda på vilken doft det där är för jag älskar den. Senast var när jag var på Mall och satt och jobbade på Starbucks. Dock så har det alltid varit något så jag inte vågat fråga, då var det en tjej som doftade sådär gott igen men dom var så inne i sitt samtal så jag ville verkligen inte störa. Och så kom mitt efterlängtade paket med allt det här som ni ser här. När jag skulle beställa på nätet så sprang jag på en parfym som såg trevlig ut, jag har ju börjat handla parfym lite för utseendet nu. Flaskan var asball och Carolina Herrera har jag haft parfymer ifrån förut. Sen läser jag såklart på om doften och vet ungefär vad jag gillar, så jag slog till på den här.

Men trrrrroooooor ni inte att det är just DEN doften då????? Jooooooo!!! Ämen jag blev så lycklig när jag öppnade flaskan och doftade på parfymen. Den är helt underbar. Äntligen äger jag den där goda doften som jag trånat efter så länge. >>Good Girl från Carolina Herrera.<< Rabatt på den största flaskan, jag tog den minsta, det gör jag alltid första gången jag testar ifall man inte gillar den. Gillar jag smäller jag på med den största.

Jag har varit torr som fnöske nu en period. Detta är en ny sort av torrhet jag känner. Jag tror att detta beror på förklimakteriet och en början till östrogenbrist. Denna torrhet har inte min vanliga kräm lyckats råda bot på faktiskt, jag har verkligen varit helt förvånad över det. Men så beställde jag dessa krämer. Har provat ett par dagar och redan börjar ansiktet att mjukna och den torra känslan släpper. Min förra kräm kändes bra först, men sen torkade jag igen. Detta känns som det går in på djupet.

Först så gör jag ansiktsmask som är fullproppad med fukt. >>SOS Hydra<< heter den och är från Clarins, klicka gärna in och läs på länken. På bara 10 min hjälper den att ge huden en intensiv återfuktning. Å du vet väl att en riktigt bra återfuktad hy i ansiktet för att man ser yngre ut, en torr hy ger mycket fina linjer som gör att man ser rynkigare ut.

Efter masken har jag på den andra rosa, Moisture surge overnight mask. Detta är egentligen en kräm som man har på sig på natten, men har man ett större behov så går det bra att använda vid behov. Ni anar inte vad dessa två gjort för mig på bara 2 dagar. Ska definitivt fortsätta hela vintern. Så bra!

Tänkte skriva lite mer om de glittriga sminket i veckan och läppglansen. Ska testa det lite och se vad man kan göra för skoj av det.

Nu måste jag dra iväg här. Vi hörs sen!

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

JB, fredag och nya sneakers

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x