Date med kär vän

Godmorgon vänner!

Huuu, nu har jag sovit riktigt dåligt några nätter. Men, jag vet vad det beror på. PMS:en är här i vanlig ordning. Samma visa varje månad, man borde knappt reflektera längre efter att ha haft mens i snart 40 år. Är inte det galet när man tänker efter? Att man blött en gång i månaden (förutom alla graviditet) i 40 år av sitt liv? Och man har betalat sina mensskydd själv varendaste månad i snart 40 år. Att inte det blivit subventionerat än är ju faktiskt lite konstigt? Hoppas att de unga som nu växer upp kommer att få uppleva det. Själv går jag och väntar på att det bara ska sluta, jag behöver inte den där mensen längre. Förklimakteriet är heller ingen rolig visa, pågått sen 2015 för min del. Kan pågå i över 10 år sägs det innan det går över till klimakteriet. Tjohooooo!

Well well! Inte mycket att göra åt. Det är bara att låta kroppen ha sin gång, jag hjälper den på traven med lite tillskott och så hoppas jag att den snart ger upp.

Igår var jag och träffade min fina vän Mirka i Uppsala. Vi sågs på Öland som hastigast förra sommaren, sen dess har vi inte setts. Gud, vi sa det… tiden springer fram. Man hinner med sitt eget på sin höjd och så är man helt slut sen. Typ så. Mirka har haft det lite tufft så tuffa gärna in på hennes blogg och ge lite kärlek. Hon är öppen med sitt mående där. Mirka är verkligen en genomsnäll människa, så lugn och klok. Henne önskar jag verkligen bara det bästa! ❤️

Funny story! När vi skulle ses så knatade jag in på Carl von Linné som vi bestämt. Köpte fika och satte mig och väntade, får ett sms.

Jag började leta inne på cafet men hittar henne ingenstans. Vi säger åt varandra och gå ut från cafet för det finns 2 liknande bredvid varandra. Ut kom vi samtidigt och bara flabbade. Jag satt på det ena och hon på det andra! 🤣 Det löste sig med att vi satte oss på en av dem sen.

Jag fick träffa minstingen David också som hade en lös tand. Han väntade ivrigt på tandfen men tanden behövde ju lossna först. Jag försökte hjälpa honom med servett-tricket som funkat på alla mina barn. Man tar toapapper eller en servett och så försöker man dra i tanden med den, är den tillräckligt lös så lossnar den då. En sån liten sötis han är David, honom höll jag när han var en alldeles ny bebis. Bara några veckor gammal, och här står han nu, 6 årig stor pojke redan. ❤️

Det var så mysigt att få ses en stund! Vi hade mycket att prata om. Mirka håller på att leta nytt boende, i första hand i Uppsala området. Har du ett stort hus som ska hyras ut kan du väl kontakta Mirka.

Nu ska jag kicka igång dagen på allvar här. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

78
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 8683.jpg

Nästa inlägg

Våga glittra – Makeup tips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x