ANNONS
Integritet på Tailsweep

Äntligen är hon här!

/

Godmorgon!

Natten till igår föddes en liten tjej i familjen. min syster fick äntligen sin lilla bebis. Jag blev moster till ännu en underbaring.

Vi firade med en fika på stan med den stolta storebrorsan. Han var så stolt och längtade så mycket efter att få träffa sin lillasyster.

Vi skickade en film till syrran när Edward berättade att nu har han blivit storebror och då får man skägg. Sen skickade vi en bild på när han fått skägg och blivit lastgammal. Som vi skrattade. 🤣 Säger bara FaceApp, roligaste appen som finns.

Som storkusin blev man visst också med skägg. Hahaha! Ja det är inte klokt så kul alltså. Den här appen är verkligen läskig. Så verklighetstroget med alla dessa konstiga förändringar man kan göra.

Hoppas snart få snosa på små bebisfötter. Finns det något gulligare? Har legat och tittat på bilder på henne på morgonen. Tycker hon är jättelik min syster. Jag minns ju min syster som liten då jag ju var 9 år när hon föddes. Förundras så mycket över att nu finns det en fulländad människa till i vår familj. Någon som känns lika självklar som alla andra från första andetaget, är inte det fantastiskt?

Dags att ta tag i dagen här hörni. Ville bara kika in och säga godmorgon och berätta om den härliga lilla nyheten.

Vi hörs sen!

Kram Nina

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00