LIFEHACK för hotellkänsla

Godmorgon godmorgon.

Vaknade av en sån jädrans hjärtklappning i morse. Har lite sånt numera när man börjar närma sig klimakterieträsket, ja det är ett riktigt träsk om jag får säga vad jag tycker. Stackars oss kvinnor. 🥺 Vad hade den allsmäktige för plan när det kommer till kvinnor som inte längre ska vara fertila. Bunta ihop i en stor svettande, sur, håglös, deppig hjärtklappningshög? Fy fan så taskigt! Åter till hjärtklappningen, den blev 10000 gånger värre av att jag drömde och var så helskottas arg i drömmen.

Jag var på en fest hos en nära kompis, där var också en annan person som var kompis med min kompis (hänger du med?) som betedde sig så jäkla nedrigt mot min kompis. Sa så jäkla elaka saker om allt, bitter och missunnsam. Som vanligt när jag hamnar i en sån situation så kan inte jag hålla käften. Varpå jag sa vad jag tyckte om den nedriga kompisen. Hon flippa och blev ännu mer elak. Och då flippade jag också som har finskt temperament och vi blev asosams. Det sista jag skrek till henne i drömmen var att KARMA skulle komma och ta henne, att idioter som hon till slut får vad dom förtjänar. Jag var såååå arg! Då vaknade jag. Haha….. fattar ni adrenalinet? Jag flåsade och hjärtat galopperade och det typ flimrade för ögonen.

Tog en stund att lugna ned sig kan jag säga. Fortfarande arg på den där kompisen som jag inte ens vet vem det är. Får jag se henne i drömmen igen ska jag ge henne vad hon tål. 🤣

Igår tog jag tag i badrummet uppe som behövde en liten uppfräschning. Med små medel så får man ett riktigt lyft faktiskt.

En vägg som stod och var tom helt utan funktion, så onödigt. I ett badrum vill man ha praktiska hjälpmedel som hyllor att ställa bra och ha saker på t ex, och kanske något som man kan mysa till badrummet med. Jag tänker då doft och ljus.

Åkte till JYSK och hittade den lilla svarta hyllan, kostade bara 300 kr. Lull-lullet i form av doftljus, ljus, träfaten, lilla trädet och doftpinnarna är också därifrån. Korgen med toapappret och vita handdukarna också. De vita handdukarna är de där billiga tunna som blir sådär jättesträva när man tvättar och torkar dom. Jag ÄLSKAR såna handdukar, Tony hatar dom. Haha…. Handkrämerna är från Rituals.

FÖRE

 

EFTER

Mycket mysigare och hänga på den här toan nu. Detta är vår andra toa som vi har på ovanvåningen. Ska köpa ett litet toaskåp att ha under handfatet också.

Nu till ett trevligt litet LIFEHACK när du ska ha gäster. Ikväll kommer det lite folk som ska fira Tony i efterskott. Då kanske man vill tända upp ljusen på toan och göra lite hemtrevligt för dom som ska besöka den. Tänk dig ett litet trevligt hotellhack då.

1. Börja med att dra ut en liten bit av toapappret.

2. Vik det sedan såhär som jag gör på bilden. Ena hörnet ska vikas jäms med kanten på toapappret.

3. Vik sedan in den andra kanten så det blir som en spets på toalettpappret.

4. Spola lite vatten ifrån kranen, dra av lite med fingret så det inte är för mycket vatten kvar. Rulla ihop toapappret igen och tryck till själva spetsen med kranen.

5. Resultatet blir såhär när den hänger på toapappershållaren sen.

När den sen torkat till så ser det ut såhär. Det sitter dessutom bra så det lossnar inte eller något. Det var väl ett trevligt litet ”hotell-hack” för toaletten som tar några sekunder att fixa. 😅

Nu är klockan kvart i 6 och jag tänkte ta tag i och städa runt lite här hemma. Gäster ikväll och jag vill bli klar med allt i god tid så man inte behöver stressa som en galning. Är man tidsoptimist som ju jag är så blir det alltid att man fixar allt i sista minuten, och det gör så mitt topplock nästan går och sen sitter man där som ett urskitet päron för att man stressat sönder. Idag ska jag försöka fixa så det INTE blir så. ❤️

Vi hörs lite senare. Har lite inlägg som ska in på en jättegod fläskkotlett rätt som jag gjorde igår och andra bra tips.

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
2 years ago

Kan du länka till förvaringshyllan på Jysk? Hittar den inte i deras sortiment.

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
2 years ago

Hittar den inte heller så därför jag inte länkat. Fanns på vårt varuhus här i Enköping.

Malin
Malin
2 years ago

Hoppas allt går bra med middagen /firandet! Klockren beskrivning över förberedelser inför, då jag också är tidsoptimist.. Har tyvärr haft den känslan några gånger jag med att man sitter som ett utskitet päron! 😂 Så ja, att börja i tid är a och o. Älskar din blogg som inte förskönar, utan du visar hur det verkligen är i många situationet! 😀♥️

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
2 years ago

Haha, ja livet i all sin enkelhet så som den ser ut för många av oss. Kram ❤️

carina Björk
carina Björk
2 years ago

Jag gillar också sträva handdukar,det går ju inte torka med dom mjuka,men precis som med din man,så gillar min mjuka. Jag tror männen är födda med lite känsligare hud än vi kvinnor,haha:-)

niiinis
niiinis
Reply to  carina Björk
2 years ago

🤣❤️

Nästa inlägg

Äntligen är hon här!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x