20% rabatt på snyggaste kläderna

Godmorgon vänner! Åh, äntligen får jag berätta för er om den där kampanjen jag var och fotade häromdagen. I stolt samarbete ska jag säga för detta projekt var/är verkligen så kul, helst när jag vet att ni också får ta del av det. Håll nu utkik efter den generösa rabattkoden längre ned i inlägget. Detta handlar om ett samarbete med det fantastiska märket Odd Molly. Detta hållbara högkvalitativa klädmärke som aldrig tummar på kvalitet eller detaljer. Varje plagg har unikt skapats med både häftiga prints, broderier och handgjorda detaljer. Grundades i Sverige 2002 och uppmuntrar kvinnan att gå sin egen väg och att våga vara sig själv. Så fint ju. Nedan kommer jag visa dig ett urval av allt fint som finns på deras sida, storlekarna är normala skulle jag säga om du nu skulle undra? Jag har tagit M på nästan allt.
Kofta (April Wrap Cardigan) HÄR // Byxor (Marnie Pants) HÄR // Tröja (Josie Long Sleeve) HÄR Denna ljuvligt vackra kofta med spetsdetaljer på både ärmar och i kanterna. Knyts som en omlottkofta och är så otroligt skön på. Byxorna är som att ha mysbyxor på sig, i ett mjukt skönt material med fantastiska detaljer på. Tunn skön resår i midjan så alldeles fantastiskt sköna på. Koftan är fin att ha till både finare nederdel som till något skönt och avslappnat. Den suuuuupermjuka sköna tröjan under med spets i halsen skulle jag kunna sova i, ja om den inte var så fin då. Perfekt att ha under och spetsen för verkligen allt med den här tröjan. Inte bara skön, superfin också.
Kofta (Florence Long Cardigan) HÄR // Jeans (Ruth Pants) HÄR En otrolig kofta med så fina detaljer. Fransarna i ärmarna, mönstret, slagen i kragen. Det är liksom ingen vanlig kofta utan det är lite som att bära en snyggare kavaj fast i superskönt material. Fin att ha både öppen och stängd. Passar sååå snyggt till jeans. Apropå jeansen!!! Men hur snygga? Sitter så bra på, är jättesköna med lite stretch. Normal midja med utsvängd passform i benen. Det sitter en liten Odd Molly knapp på byxfickan som är så fin. Bakfickorna är så snygga och sitter perfekt höjd för den där lite extra snygga rumpan. De finns att få i svart också. Älskar allt med dessa jeans.
Kofta (Madelen Cardigan HÄR // Byxor (Madelene Pants) HÄR // Tröja (Josie Long Sleeve) HÄR. Alltså wooooow woooow wooooow! Som jag föll pladask för denna ”kostym”. Allt i skönt stickat material. Och så detaljerna och printet!!! Koftan är som en riktigt snygg kavaj, har du ett spetslinne eller en snygg blus under kan du gå på en riktigt fin middag eller fest i den. Nej men sååå snyggt. Byxorna, sköna som mysbyxor och så underbart snygga och coola! Skön resår i midjan så de klämmer absolut ingenstans. Gud vad jag kommer använda detta alltså.
Klänning (Demi Long Dress) HÄR Alltså, denna klänning alltså…. Jag blev sååå kär. Materialet går inte ens att beskriva för det är så följsamt, mjukt och lyxigt. Ekologisk viskos och rayon, bland det lyxigaste jag känt på min kropp. Trycket är jag sååå förälskad i. Såå fin form på den. Åh vad jag älskar den. Jag har burit ned knäppt som en ”vanlig” klänning, sedan har jag haft den som på bilden. Då blir den som en kaftan så användningsområdena är fler för denna vackra skapelse. Finns i en jättefin blå färg också. Nu ska du lyssna noga! Du som följare får nu en EXKLUSIV rabattkod, anger du rabattkoden: 20nina i kassan får du 20% rabatt på hela ditt köp, gällen ÄVEN rea. Hur härligt? Rabattkoden gäller t.o.m Måndag så passa nu på att fynda riktigt fina högkvalitativa och galet snygga plagg. Jag tänker som en härlig julklapp till dig själv eller någon du tycker om. HÄR hittar du alla NYHETER hos Odd Molly. Happy Shopping! 🤍 Kram Nina
42
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Grattis till ditt nya samarbete! Du är jättefin i kläderna. Tyvärr dock inget för mig, då jag inte gillar boho-stilen. Men gör man det så är det ju ett toppenmärke.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Finns massa på sidan som inte alls är boho, jag gillar ju den stilen så jag har ju valt såna kläder. Kika gärna in i alla fall, mycket fint som är mer ”vanligt”. ❤️

Sofia
Sofia
Reply to  niiinis
2 years ago

Tack för att du svarar. Ska ta en kik 👍🏻

Nästa inlägg

Stress & förberedelser pågår

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x