18 grader med sol och galna dagar

Annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej igen!

Just nu sitter vi på match igen. Idag är det match med U21 laget, igår var det Herrlaget. Ja han har ju två lag, som om det inte skulle räcka med ett. Men den där ungen andas innebandy. Mycket är nog mitt fel. Haha…. Han blev till mitt i min innebandykarriär. Jag tränade t.o.m. 9:nde månaden. Sen snabbt tillbaka till träning igen och då var han bara några veckor. Sen växte han och hans lillebror upp i en innebandyhall då både jag och deras pappa älskade vår innebandy. Thedde började spela tidigt och på den vägen är det. Idag sitter vi i Schweiz där han jobbar som innebandytränare. Galet!

Alltså vår promenad idag med 18 grader och sol var magisk. Jag klädde dock på mig som ett as innan vi gick. Var sååå sugen på att ta på mig min nya kappa. Men tji fick jag med 18 graders värme.

Kappa >>HÄR.<< Åh jag älskar den. Så mjuk och skön i materialet och sådär extra lång. Går att knäppa upp på sidorna så man blir mer rörlig om man vill. Skön stor luva och sköna muddar både i ärmar och uppe vid halsen. Jag kommer på i den här kappan i vinter. Men idag var det lite väl varmt…. 😀 Kika in på >>Cellbes<< nu, dom har fortfarande galna dagar men jätterabatter på massor.

Från vår promenad idag. På den korta biten vi gick så passerade vi flera vinodlingar och vingårdar. På en hade dom just en trevlig provning. Alla satt ute i tunna kläder och njöt. Magiskt land är nog allt jag känner just nu. Det är så otroligt fint överallt. Nytt blandad med gammalt och landsbygden med bergen får en att vilja gråta typ.

Blir man inte bara helt lyrisk?

En Porsche och en Merca på samma bild. Inte alls ovanligt här. Jag har sett massor med Ferraris och Lamborghinis redan, Milo håller koll åt oss.

Vad heter den här växten? Det är ju en sån som alltid brukar finnas på julen.

Här sitter vi nu på innebandyn. Matchen är fööör spännande så det är därför jag lyckats skriva till dig. Måste titta bort stundtals för hjärtat rusar av nervositet. På alla tillställningar och restauranger måste man visa upp sitt vaccinpass eller ett negativt antigentest som inte är äldre än 48 timmar. Då får man ett band som bekräftar att du är ok. Då får man också sitta utan mask.

Hörs sen igen!

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
2 years ago

Järnek.
Ser jättefint ut!

Kajsa
Kajsa
2 years ago

Vilka fina vyer!👌🏻Växten heter järnek.

Louise Henriksson
Louise Henriksson
2 years ago

De är väl järnek den kallas om ja inte minns helt fel!

Elin
Elin
2 years ago

Är det inte en järnek?
Det ser heeeelt underbart ut! Dit skulle jag helt klart kunna tänka mig att åka på semester!

Sara
Sara
2 years ago

Tänker du på järnek?

Sofia
Sofia
2 years ago

Järnek eller holly på engelska (nämns i många julsånger).

Nästa inlägg

Vår lägenhet

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x