Vår lägenhet

Hej igen!

Lovade ju att knäppa av lite bilder från vårt boende här i Schweiz. Vi bor på ett bed & breakfast, vi har en stor lägenhet på 84 kv med 2 sovrum och ett vardagsrum med sovdel också.

Vi har ett stort badrum också med det var upptaget när jag knäppte av bilderna. Väldigt charmigt och mysigt här. Vi stortrivs.

Gömde visa att vi ju åkte upp en bit i bergen igår. Gud, där vill man ju gå en morgonpromenad liksom. Andas bergsluft och bara titta på vacker vy. Snacka om boost för själen.

Ni som följt mig länge vet att jag älskar osten Gruyere. Alltså här badar man i olika sorters Gruyere, kolla här bara! Ikväll ska vi äta tacos här hemma och då ska den rivna osten vara just gryuere. Jag längtar redan. Haha….

Som ni ser så är det rätt dyrt allting. En sån här ostpåse kostar 90 kr. Men man får inte glömma att det är Gruyere heller. En liten bit i Sverige kostar ju 60 spänn typ. Men överlag är Schweiz dyrare än Sverige. På alla sätt, bensinen är det enda som är lite billigare än hemma.

Hepp! Gotta go! Vi hörs sen. Det kommer en veckomatsedel idag.

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
2 years ago

Så kul att vi får följa med på er Schweiztrip.Härliga bilder.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
2 years ago

Kul att ni vill hänga med! ❤️

Stina
Stina
2 years ago

Förstår att du/ni har längtat efter sonen❤️. Ha riktigt fina dagar nu. Mys o må gott. Kram!

niiinis
niiinis
Reply to  Stina
2 years ago

Tack fina! ❤️

Sofia
Sofia
2 years ago

Så mysigt ni har det ❤️ Tack för att vi får följa med på resan ☺️ Schweiz är ju ett vackert land men känns som att klockarna stannat. Den där inredningen t ex vill man ju bara ta tag i 😂. Ser för övrigt att ni gillar Pello, mitt favoritbubbelvatten.

Nästa inlägg

Vi njuter av Schweiz

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x