Vi njuter av Schweiz

Godmorgon vänner!

Ja här njuter vi av dagarna i Schweiz. Vi sa just det igår, vi hade aldrig åkt hit (tror jag i alla fall) om inte Thedde var här. Tänk, nu får vi se ett helt nytt land tack vare att han valde att hoppa på jobbet som tränare här.

Igår morse kom Thedde över och käkade frukost med oss. Han var hemma sent kvällen innan då han var på möte men orkade upp och hänga med oss. Så himla härligt att få han honom nära.

Men hörni, croissanterna här. Nämen jag smäller av. Alldeles för goda. Går inte att sluta äta faktiskt. Det, choklad och ost är Schweiz fenomenala på. Vi gottar oss och mår bra. Får kanske ta tag i någon form av sundare leverne när vi kommer hem.

Vi är fortfarande helt tagna av vyn här. Man får liksom inte nog av den alls. Vill bara se mer och mer och försöka pränta in det i hjärnan så man kommer ihåg det för alltid.

Det som man inte kan förklara med bilder såhär är hur stora dessa toppar som omsluter oss är. Vi ska ge oss ut någon dag och verkligen se oss om, ta massor med bilder och ta oss upp för någon sån här topp. Det vore så häftigt.

Igår var vi och tittade på första matchen. Detta låg i Sarnen och laget de mötte hette Ad Astra. Ligger ca 1,5 timmas bilfärd från Maienfeld där vi bor. Det blev en fin match som Theddes lag vann med 8-1. Så kul!

Min fina pojke! 🖤🤍❤️ Han var glad att de vann, extra kul nu när vi fick vara med och se. Jag som spelat innebandy i över 10 år har ju fortfarande intresset kvar, det är så kul att återvända och titta på en match igen. Theddes lag är grymt duktiga, jag var jätteimponerad igår. Mestadels spelade de som om de hade en man mer. Ett spelupplägg som jag vet att Thedde jobbat hårt för att pränta in i dem. Impad mamma! ❤️ Thedde åkte spelarbussen hem så vi kunde ha hans bil. Tony körde oss tryggt och fint hem, jag och Milo sov som små stockar i bilen. Landade här vid 22 och stupade rakt ned i sängen direkt. Alpluften är uttröttande helt klart.

Nu planerar vi att kanske hyra en bil någon dag för att ta oss upp i bergen, det vore häftigt. Vi vill också ta oss till Chur som är en 5000 år gammal stad, typ som gamla stan i Sthlm. Det måste vara hur häftigt som helst, helst här. Jag skulle vilja besöka lite slott och kyrkor också, jag är ju en ”sucker” för sånt. Så nu ska det googlas. Thedde har också planerat lite grejer för oss så vi har fullt upp att umgås och uppleva Schweiz.

Vi hörs sen!

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina
Carina
2 years ago

Wow! Modigt av sonen!

Tips, prova fullkorns croissant. Magiskt goda.

Img 8016.jpg

Nästa inlägg

5 fredagstips

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x