Padelträning & tjejkväll

Hej vänner!

Igår var min dag fullbokad av både jobb men också av roliga saker. Det är skönt att ha och göra när man är lite ledsen, har så otroligt många funderingar om allt nu. Existentiella frågor varvas med sorg och att försöka fånga livet på bästa sätt. Milo har också haft en del funderingar, hela familjen påverkas av sorg, så är det ju. Allt känns så konstigt emellanåt, som att det inte hänt. Som att Eriks kommentarer ska dyka upp i flödet, man har på något vis svårt att fatta att han inte är här mer. Så jäkla märklig känsla.

Jag var lite tveksam till om jag skulle åka till Hannahs event igår men efter att vi sms:ar lite så kände jag att det skulle bli bra att komma iväg lite. Först började hela morgonen men pappersarbete bl a och sen iväg för att få min första padellektion. Har haft den inbokad rätt länge så det var riktigt spännande att det äntligen var dags.

Tony följde med och knäppte av lite bilder medan vi körde. Så kul och se, här ser jag också allt som han präntade in i huvudet på mig. Ut med armen vid tillslag t ex.

Min tränare heter Fredrik Lindblad, en utbildad padeltränare med gedigen padelvana. Han har spelat padel i 100 år typ. Så jäkla duktig och jag kan säga såhär. Allt jag någonsin lärt mig och tagit för vana kan jag radera. Bara hur jag höll racket fick jag radera. Haha… Hade t ex aldrig slagit ett singel backhandslag, igår stod jag och mosade jag vet inte hur många. Trodde jag hade svag handled, men det hade jag inte. Haha! Så häftigt! Ska bli så galet kul och fortsätta med det här framöver. Jag har en lektion i veckan bokad. Kan säga att träningsvärken är brutal idag, man använder låren en hel del…. Piuh! Men också träningsvärk i hela överkroppen. Wow! Vart ska detta ta mig?

Efter padellektion hade jag egentligen ett samtal inbokat med ett medium men hon fick förhinder så det samtalet tar vi på måndag istället. Blev ett litet antiklimax för jag var så oerhört laddad, men det var ok att det skjuts upp. Jag var lite stressad igår.

På kvällen igår var jag nämligen inbjuden till ett event med Hannah. Hon hade samlat ihop ett gäng tjejer som skulle bli bortskämda på Beauty by ES. En salong i Märsta som har massor med härliga behandlingar, allt från avancerade ansiktsbehandlingar till bryn, fransar och naglar.

Det blev en hel del gott att äta på. Presentation av salongen, sen fick vi även fantastiska masker som gav helt sjukt glow. Ni som följer mig på Instastory kan se när dessa masker var på, de täcker nämligen allt utom näsborrarna. Det gav många skratt kan man säga. Det var riktigt mysigt med tjejhäng och skönhet, åkte sedan hem vid 21.30 tiden. Tjejerna fortsatte vidare.

Nu ska jag ta tag i dagen. Lördag, och den står helt öppen. Riktigt skönt. Vi har lite småplaner men vi får se var dagen tar oss. Älskar att låta helgdagar vara lite som dom är och komma som dom kommer.

Vi hörs sen!

Kram Nina

81
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
2 years ago

Jag ska dit på onsdag och bli ompysslad med en sån mask 😍😍

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
2 years ago

Så härligt! ♥️

Katrin
Katrin
2 years ago

Hej! Ville bara säga ❤️, funkar inte att trycka på hjärtat

niiinis
niiinis
Reply to  Katrin
2 years ago

Gör det inte? Måste kolla upp, tack för info. ♥️

Bullen
Bullen
2 years ago

Förstår precis vad du menar, ibland måste man släppa lite och tänka på sig själv. 2 dagar efter svärfars bortgång hade vi tävlingar i stallet, något vi sett fram emot och tränat på länge. Tävlingarna gick hyfsat, men efteråt när det var klart, jag satt fortfarande kvar på hästen, så släppte allt… Publiken tittade lite konstigt på mig, men stallkompisarna visste vad som hänt.

Nästa inlägg

Om sorgen

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x