ANNONS

Halloj, ja men här är jag…

/

Annonslänkar genom reklam för Cellbes 

Gokväll!

Hallihallå, oj vad tyst det ekat här på bloggen hörni. Livet har velat annorlunda….men ikväll tänkte jag att jag måste skriva till dig och ge ifrån mig ett livstecken.

Trivs så himla bra i min nya kappa, 30% rabatt på den just nu! Lång och så varm och skön på. Såg förresten att Cellbes hade massor med fina jackor/kappor just nu till 30% rabatt.

Jacka 1 HÄR // Jacka 2 HÄR // Jacka 3 HÄR // Jacka 4 HÄR // Jacka 5 HÄR

Kika in HÄR så hittar du allt som är på REA!

Det blev lite lekparkshäng med Milos kusin och min mamma idag. Allt från hoppa hage till olika tävlingar anordnades av mamma. Kul för barnen ju. Fick en sån nostalgisk känsla i kroppen av hagen. Det hoppade jag jämt när jag var liten. Och så spelade vi kula, man släpade med sig världens största påse med kulor varje dag och så körde man på varje rast. Jag älskade glaskulorna, men hade mest stenkulor. Någon dank hade jag också och sen hade jag en stor glaskula med en liten schwong i som jag var så himla rädd om. Den fick aldrig vara med i lekarna, utan alltid längst ned i min tygpåse i tryggt förvar. Tygpåsen sydde jag på syslöjden.

Facetune 16 11 2021 18 13 47.jpg

Kvällens outfit. Hihi….. rätt söta tofflor va? Köpte på Flying Tiger. Varma och så söta. Jag är en riktig fryslort och har gärna på mig supervarmt på fötterna på kvällen.

Det var det, nu tar jag tidig kväll här. Ska kolla Bachelorette. Har ni tittat?

Kram Nina

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00