Odd Molly Black Week

Jag har ju ett samarbete tillsammans med Odd Molly som jag är så otroligt glad för. Idag drar deras >>Black Week<< (klickbar länk) igång med maaaaassor av härligt till kraftigt rabatterade priser, med min rabattkod nina15 får du dessutom 15% extra rabatt! Bara en sån sak!

Den HÄR (Luna Coat) ursnygga kappan är det just nu 40% REA på, med min kod nina15 får du ytterligare 15% rabatt. Kolla detaljerna på den. Rynket på axlarna, den fina skira kragen, fodret och så klädda knapparna. Detta kommer vara min ”finkappa” fr o m nu. Med tanke på kvaliteten på Odd Mollys kläder så kommer jag förmodligen kunna ha denna för resten av livet. Älskar den! 🖤

Den galet snygga kavajen under kappan är den >>HÄR<< (Allison Jacket). Nyårsoutfiten, jobbkavajen för fredagar, festkavaj, kavaj att använda som ”jacka” i vår med en stor scarf. Nej men den är så snygg så jag vet inte vad. Den här kommer användas frenetiskt! Till kavajen har jag de skönaste leggingsen jag haft, en liten söt resår i midjan och så mjuka och sköna. Känns också varma. Kenzie leggings >>HÄR<< (klickbar länk).

Aporopå nyår, det vankas ju en hel del festligheter framöver. Julbord, julavslutningar, julafton, julmiddagar, nyårsfirande och andra roligheter. Här har du en klänning som är både snygg och väldigt skön och behaglig på. Inget tryck på magen, inget obehagligt tyg bara så skön på. Julmaten får plats i magen med den här på, utan problem! Älskar att det är en öppning i ryggen, men en öppning som inte kräver att man är utan bh! Hur bra? Blair Dress heter den och du hittar den >>HÄR!<< (klickbar länk)

Något man inte ska glömma bort mellan allt firande är också att koppla av, reflektera och ta sig tid till återhämtning. Att sitta här vid den sprakande brasan var verkligen hur ljuvligt som helst. Något som jag gör dagligen och älskar är att hasa runt i myskläder. Att hasa runt i suuuuupersnygga myskläder gör inte saken direkt sämre. Kolla bara på denna dress! Detaljerna i ärmarna, det supersköna mjuka tyget och satinbanden. Åh vad jag storgillar den här, har haft den på mig varje dag sen jag hämtade ut den! Haha…. Luvtröjan (Marion Hood Sweater) >>HÄR<<. Mysbyxorna (Joyce Pants) >>HÄR<<.

”In love with this outfit” kallar jag detta. Blusen finns i flera färger. Den heter Trinity Blouse och du hittar den >>HÄR<< (klickbar länk).

Älskar verkligen alla detaljer på den. Sitter väldigt skönt på och har så otroligt skönt material.

Jeanskjolen (Ivy Skirt) är det 30% rabatt på, med min rabattkod nina15 får du ytterligare 15% rabatt, glöm för allt i världen inte den! Har du sett så fina små detaljer det finns på den? En jeanskjol med stretch som sitter som en smäck. Den här kan man bära vinter som sommar som höst och vår. Perfekta plagget om du frågar mig. Den går att festlig och den går att klä vanlig. Du hittar den >>HÄR<< (klickbar länk).

Här har du slutligen den skönaste toppen jag ägt tror jag….och hur fin är den inte? Finns i flera olika färger så denna måste jag definitivt beställa i fler färger. Fin att ha som den är, eller under kofta eller kavaj. Älskar alla de små detaljerna på den. Den här toppen passar även perfekt till mina mysbyxor, så vill man vara lite piffigare men ändå mysigt skönt klädd så kan man kombinera dom två. Toppen (Joyce Topp) hittar du >>HÄR<< (klickbar länk).

Kom ihåg din rabattkod nina15 som ger dig 15% rabatt på hela sortimentet, även REA.

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5370.jpg

Nästa inlägg

Stanna upp

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x