Hejdå Erik – vi ses igen!

Godmorgon vänner!

Igår var en väldigt väldigt tung dag, men den var också väldigt fin. Igår sa vi hejdå till Erik. Det blev en så himla fin begravning verkligen, kyrkan var fylld till sista bänk. Helt otroligt! Blomhavet var enormt. Erik hade blivit så rörd om han sett allt….jag tror han ser det från där han är nu i och för sig. Så han var nog väldigt glad igår.

Efter gudstjänsten gick vi tillsammans bakom Erik i fackeltåg till gravsättningen. Så vackert, så känslosamt och så fantastiskt fint var det. Lagom till vi la i våra handbuketter på hans kista så la sig mörkret. Om du följer mig på Instagram kan du se en film från fackeltåget. HÄR hittar du min Instagram.

Erik var så högt älskad av så många, han har verkligen satt spår i så många av oss. Han kommer verkligen leva kvar, vi kommer aldrig glömma honom. Snart ska jag återvända till hans grav och prata lite. Där kommer det brinna vackra ljus för jämnan…. Så många som förmodligen tänker som jag.

Prästen igår sa något som satte sig hos mig, han pratade om att leva tills man dör. För det gjorde verkligen Erik, han levde varje varje dag tills han somnade. På ett sånt där innerligt sätt, varje dag räknades, det var aldrig en transportsträcka. Han ville göra skillnad och gjorde det också, både i stort och smått. Det tar jag med mig, Erik levde, det ska jag också göra. Tack för allt Erik, tack för jag fick vara med på en liten del av din resa. ♥️

Kram Nina

103
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Så fint du skriver. Vila i frid Erik 🙏🏻💕

Mamma till 3
Mamma till 3
2 years ago

Jag tycker de som har fått cancer eller andra hemska sjukdomar oftast tar tillvara på livet. Precis som Erik och Elin Kjos. Vi som är friska kan tamefan gnälla om allt och inte ta tillvara på livet. Men vårt liv kan ju sluta på en sekund också. Även om vi inte har en sjukdom. Vi kan ju dö i en trafikolycka mm.

Så nu har jag börjat vara tacksam och glad att jag lever.

Anette
Anette
2 years ago

Carin
Carin
2 years ago

Jag har en man som lever efter dessa ord!
Jag försöker – men lyckas inte alltid!

niiinis
niiinis
Reply to  Carin
2 years ago

Jag försöker verkligen också! 🙏🏻 Inte alltid så lätt men som sagt, försöker. ♥️🙏🏻

Img 5521.jpg

Nästa inlägg

Att få julkänsla

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x