ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hejdå Erik – vi ses igen!

/

Godmorgon vänner!

Igår var en väldigt väldigt tung dag, men den var också väldigt fin. Igår sa vi hejdå till Erik. Det blev en så himla fin begravning verkligen, kyrkan var fylld till sista bänk. Helt otroligt! Blomhavet var enormt. Erik hade blivit så rörd om han sett allt….jag tror han ser det från där han är nu i och för sig. Så han var nog väldigt glad igår.

Efter gudstjänsten gick vi tillsammans bakom Erik i fackeltåg till gravsättningen. Så vackert, så känslosamt och så fantastiskt fint var det. Lagom till vi la i våra handbuketter på hans kista så la sig mörkret. Om du följer mig på Instagram kan du se en film från fackeltåget. HÄR hittar du min Instagram.

Erik var så högt älskad av så många, han har verkligen satt spår i så många av oss. Han kommer verkligen leva kvar, vi kommer aldrig glömma honom. Snart ska jag återvända till hans grav och prata lite. Där kommer det brinna vackra ljus för jämnan…. Så många som förmodligen tänker som jag.

Prästen igår sa något som satte sig hos mig, han pratade om att leva tills man dör. För det gjorde verkligen Erik, han levde varje varje dag tills han somnade. På ett sånt där innerligt sätt, varje dag räknades, det var aldrig en transportsträcka. Han ville göra skillnad och gjorde det också, både i stort och smått. Det tar jag med mig, Erik levde, det ska jag också göra. Tack för allt Erik, tack för jag fick vara med på en liten del av din resa. ♥️

Kram Nina

5

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00