It’s beginning to look….

Innehåller annonslänk genom reklam Stayharda.

Halloj halloj i stugan!

Vi har julpyntat järnet nu. Utomhus så ser det ut som man kommer till en sån där amerikansk gata där man gått bananas med julpyntningen. Så går det när man skickar ut karln med över 50 meter ljusslinga. Haha….

Har ni sett? Jag pyntade inne och han ute, känns som han vann på något vis. Däremot så har jag väl aldrig pysslat så mycket som jag gjort i år. Handlar grejer på second hand, målat och fixat.

Kalkfärg köpt på Bauhaus i färgen ”Hessian”. Älskar färgen, den är gråbeige på ett sådär perfekt sätt. Ska knäppa bättre bilder imorgon men åh vad nöjd jag blev med sideboardet. Slukar massor med grejer gör den också. Älskar det! Nästa möbel som ska införskaffas är en vitrinlösning från Bestå på Ikea. Då kommer inte våra tallrikar stå och vaja på varandra. 😊

Erikslunds besök när vi var och köpte sideboardet på IKEA. När vi åker dit blir det ofta mat på Sushi Yama, Milo älskar sushi och då blir jag så glad. Länge var det bara jag som åt det (ok, stora barnen då men ingen annan). Milo är i alla fall tvärnöjd med sin nya >>keps.<< Vi har just upptäckt >>Stayhard teens<<, kan verkligen rekommendera. Maaaaassor med kläder för barn & ungdomar, sen finns såklart vanliga Stayhard för kvinnor och män.

Julklappsinköpt. Mössa från Peak Performance. Bra pris just nu, hela 20% rabatt. Finns HÄR. Just nu har jag svårt att få Milo att ta på sig mössa. Försöker med denna så kanske det lossnar, då kanske han kan tänka sig något annat än keps. Ibland undrar man ju nästan om den vuxit fast? Haha….

Bra pris på >>Peak Perfomancetröja<< också, 30% rabatt nu. Perfekta julklappar.

Jahapp, nu har jag lagt mig tillrätta i soffan. Ska inta sovställning/fotpillsställning. Önskar dig en fin kväll.

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Första advents fix

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x