ANNONS
Integritet på Tailsweep

Orber, livet & jobb

/

Godmorgon vänner!

Vaknat galet tidigt igen, men somnade också tidigt igår. Jag var så galet utmattad efter nätter med alldeles för lite sömn. Mycket som försiggår i mitt huvud just nu, saker som sker runt omkring oss som är lite jobbigt. Livet säger jag bara, det är verkligen inte tänkt att vara vara lätt och något man skuttar sig igenom. Det kantas av sorg, svåra sjukdomar, djupa besvikelser och oro också. Något man inte kan styra så mycket över själv utan bara hänga med på tåget, hålla i sig och försöka hålla själen intakt.

Igår startade jag och Tony dagen med en friskvårdstimme ihop innan dagens alla jobb tog över. Ett tips till dig som kanske inte heller mår så bra av olika anledningar, rör på dig. Spela padel, promenera, simma, jogga, cykla…. Det som passar dig. Rörelse är bästa medicin när kropp och själ inte riktigt lirar. Igår blev det padel på en singelbana för oss, i regel så spelar man ju 4 men det finns alltså även singelbanor där man spelar 2 också.

Det blev mycket nöta slag och serve. Vi har ju tagit ett par lektioner i padel nu och börjar få de första verktygen för hur man ska slå korrekt och röra sig. Dock så är det såååå svårt att programmera om hjärnan från något som den varit van vid förut. Jag har tex hållit mitt rack helt fel förut. Haha…ett stackars pekfinger som letat sig upp på racket som jag faktiskt började få ont i t.o.m. Spelar man korrekt och rätt så får man oftast heller inga förslitningsskador eller ont, det kan vara viktigt att veta. Men nu är det som att man får börja om helt från början. Svårt svårt! Men att nöta är bra, då får man mer och mer grepp på hur man ska göra.

Jag har ju lite kul på gång när det kommer till padel. Har lite samarbetspartners som jag hört mig för lite med som tycker mina idéer är kul och gärna vill hoppa på tåget. Kanske kan det vara kul för dig som håller på med padel där ute i landet också. Jag har startat en Instagramkonto där all sådan info kommer att komma ut så småningom. >>HÄR<< (klickbar länk) hittar du det konto, följ gärna om du är intresserad av events, goodiebags, padelturnering och sånt.

Måste bara visa er, har ni förresten hört talas om orber? Om inte så kan du läsa om det HÄR. Ett slags ljusfenomen som kopplas ihop med andar. Jag satt nämligen och bläddrade bland Milos födelsedagsbilder och fick se vad som liknande en orb.

Dessa bilder är tagna direkt efter varandra, alltså vi pratar någon sekund emellan. Ser ni på bilden här ovan, ovanför sifferballongerna. Helt plötsligt så är där något som liknar en såpbubbla (vilket orber ofta gör). Hade det varit damm hade det väl suttit där redan…. ? Ja detta tål att funderas på. Intressant är det i alla fall.

Just ja, medan jag har er på tråden…. min fina svägerska Eva söker jobb. Hon har jobbat i klädbranschen i många många år, både i chefsposition och som säljare. Efter flera år på Twilfit så söker hon nu nytt arbete. Jag vet verkligen ingen som är så driftig, lojal och duktig på sitt jobb som Eva. Hon viker ut och in på sig själv för sitt jobb, har alltid gjort. Eva är alltid glad och så himla trevlig och snäll, när jag varit på Twilfit och sett hur hon tar hand om sina kunder har jag blivit tårögd. Så inkännande och fin, kan tänka mig att människor som stött på henne känt sig både sedda och viktiga. Samtidigt har hon gjort samma för sin personal….  Tänk vilken fin egenskap att kunna ge människor den känslan.  Såhär skriver hon själv på sin instagram:

Har du något som skulle passa Eva så hör av dig så slussar jag vidare till henne.

En sista grej! Imorgon har jag ett möte i Sthlm. När jag åker dit ska jag packa med mig ytterkläder som vi inte längre använder och hänga på den här väggen.

Wall of kindness heter den och ligger utanför Birger Jarlsgatan 76. Dessa jackor är till dom som behöver, som kanske måste sova ute. Har du någon jacka över så vet du var du kan hänga den. Våra ska hängas här.

Nu ska jag sätta igång dagen. Har så mycket jobb så jag nästan drunknar i det men jag brukar vara effektiv och beta av bra när jag väl sätter igång. Det gäller bara att sätta igång! 😀

Vi hörs sen!

Kram Nina

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00