En riktigt bra julklappsdag

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex och H&M, även reklam för Plain Vanilla

Godmorgon vänner!

Mitt i natten när jag skriver detta, men för att inte låta alldeles galen tidsinställer jag det här inlägget istället. Har kommit ur min sömncykel på något vänster så jag sover så knasigt just nu, snart så är jag nog i fas igen när mensen landar. Gäsp säger jag bara, ärligt så längtar jag tills det bara slutar komma. Så skönt det skulle vara!

Igår hade vi planerat in en ”handla julklappar” dag. Det blev inget i Söndags, vi var alldeles för trötta efter både padel och vedplockning så det blev en slappareftermiddag istället för att dra iväg. Desto bättre blev det igår. Så mycket mindre folk på Måndagar på Mall of Scandinavia eller MOS som man brukar kalla det. Kan verkligen rekommendera er att åka dit på just måndagar om ni har möjlighet.

Vi började med lunch när vi kom dit, testade Farsi. Persisk mat. Gott men kanske lite smaklöst skulle jag säga, kanske meningen att man ska krydda på lite efteråt.

Efter en första shoppingrunda satte vi oss för en fika. Viktigt när man handlar julklappar också är att ha mysigt också. Det ska fikas, ätas och mysas också. Det tillhör ju. Ångrar bara att jag inte tog varm choklad och lussebulle, det hade liksom varit pricken över i:et. Men det var gott med koffeinfritt kaffe och vegansk chokladboll också.

Jag ÄLSKAR MOS. Tycker det är fint där, maffigt och ballt på något sätt. Dessutom finns de flesta affärer. Nja, Elgiganten och MediaMarkt saknar jag iofs.

Dom är verkligen duktiga på att smycka sitt stora köpcenter. Den här platsen har olika teman för varje säsong. Egentligen är det en fontän där under.

Vi hade turen att få lyssna och se på luciatåget med. Så otroligt duktiga på att sjunga var de. Så fint att höra. Älskar ju att lyssna när folk verkligen kan sjunga.

Jag blev till sist ordinerad att sitta på nästa fik. Det var Tonys tur att strutta runt och handla julklappar sa han. Satt snällt och jobbade.

Det var riktigt mysigt igår, vi fick en dag på tu man hand och avklarade faktiskt nästan alla julklappar. Så effektiva igår.

Något av det absolut finaste och mysigaste de fått till i år är deras Christmas Lounge. Åh, det är som en sagodröm att sätta sig där och vänta medan de slår in julklapparna åt en. Det är som hämtat ur Fanny & Alexander typ. Alltså, ge mig den där fejkade eldstaden säger jag. Hur mysigt som helst.

Klänning från Plain Vanilla Karl Lagerfeld (REA just nu), finns HÄR. Skönaste sweatshirt klänningen jag har! Ett tips är att kolla in Plain Vanillas alla klänningar, sååååå mycket fint. Man smäller av, finns HÄR.

Strumpbyxor i merinoull från Lindex, finns HÄR (obs: kliar inte). Jag köper alltid mina strumpbyxor från Lindex, dom är bäst! Mina ”hålla in” strumpbyxor är dessa, bästa bästa bästa! Hela strumpbyxsortimentet hittar du HÄR!

Kängor från H&M, finns HÄR. Finns i lite olika utföranden. Som dessa i krokodil (alldeles nyinkomna), och dessa i lack.

Avslutade dagen med en juice på Joe & The juice. Aldrig provat, detta var första gången. Det var absolut inte sista gången. Så gott och fräscht. Jag tog en sports juice, innehöll passionsfrukt, ananas och äpple. Mums!

Det blev en riktigt bra dag, så nöjd. Vi var sååå trötta när vi kom hem, det tar på krafterna att jaga julklappar. Fick ihop 4,2 km gång bara på att göra det. 😀 Vi fick ihop lite luciamys med familjen igår, vi gjorde julskinkssmörgåsar, drack lite glögg och åt lussebullar som jag köpte. Skomakarns barn sägs det ju….. 😂

Nu ska jag försöka somna om, du kanske just vaknat när du läser detta. Önskar dig en fin tisdag.

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Vilken mysig dag 💕Härligt när man har flyt i både shopping och mys. Testa Joe’s Green Mile nästa gång. Lite mer mättande än sports juice som ju är superfräsch.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Åh tack för tips! Det måste jag. 💚

Marianne
Marianne
2 years ago

Fint och trevligt att läsa om den lyckade dagen!

Nästa inlägg

Äntligen ny julservis

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x