ANNONS
Integritet på Tailsweep

Godaste Skagentoasten och Stockholmshäng

/

Godmorgon vänner!

Hoppas ni har en fin helg ”so far”. Alltså, jag vet inte hur ni känner men tiden går så galet fort just nu. Jag har inte hunnit njuta nånting av julstämning känns det som. En vecka kvar till jul och fr o m nu kör jag jul ända in i kaklet. Julmusik hela tiden, glöggen i pannan och pepparkaka. Så får det bli! 😂

I torsdags for vi till Sthlm för möte. Ett soligt Sthlm väntade oss och en produktiv dag. Hann med att gå in på Zara och både hitta fynd till mig själv, men också Mellan och Tony hittade. Jag älskar Zara, varje gång ja går in hittar jag något. Granen ni ser är dock från NK, wow…det kan man kalla julsmyckning.

Lunch på ljuvliga Vau Du Ville. Elliot valde köttbullar o h jag halloumiplateau. Så gott så gott. Medan vi satt där dånade F17 över oss med sin julgransformation, så häftigt!

Igår startade dagen med padel och sen frukost på Waynes Coffee här i vår småstad. Som vanligt det godaste koffeinfria kaffet man kan tänka sig. Efteråt var det hem och jobba i 290 km i timmen. Samarbeten som skulle in och recept som skulle fixas. En väldigt produktiv dag.

Dagen avslutades med toast Skagen och bubbel i glasen. Alltså detta är så gott så hälften vore nog, igår lyckade vi till det ordentligt med Kalix Löjrom uppepå. Oj oj oj! Receptet nedan är till ca 6 st toast Skagen, alltså 6 skivor formbröd är det gjort på.

NINAS TOAST SKAGEN

1 kruka dill
1/2 röd lök
1,5 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
1/2 citron
300 g räkor
salt & peppar
Formbröd
löjrom avocado (valfritt)

Gör såhär:

  1. Hacka dillen och rödlöken smått, lägg i en skål.
  2. Ha i creme fraiche, räkor, majonnäs, pressa i saften av citronen, salta & peppra.
  3. Skär bort kanterna på formbrödet. Stek i rikligt med smör, stek på ganska så hög värme. Stek tills brödet fått färg.
  4. Ta ur brödet ur stekpannan direkt. Vi vill behålla frasigheten. Dela brödskivan diagonalt. Ha på skagenröra. Klicka på löjrom och servera med avokado och en citronklyfta.

Sååå sååå gott! Gott att äta som det är, det gjorde vi igår. Eller så kan man ha det som tilltugg eller förrätt.

Hoppas du får en fin lördag, vi hörs sen!

Kram Nina

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00